VIDEO Oraşul în care peste 1.400 de copii au fost abuzaţi sexual timp de 16 ani

Ultima actualizare:

    Abuzurile sexuale s-au petrecut între 1997 şi 2013Arhiva Click!
Abuzurile sexuale s-au petrecut între 1997 şi 2013Arhiva Click!

Peste 1.400 de copii au fost abuzaţi sexual, timp de 16 ani, într-un orăşel britanic, potrivit unui raport citat de „Huffington Post“.

Totul s-a întâmplat în Rotherham, un orăşel din sudul comitatului Yorkshire. Evenimentele s-au petrecut între anii 1997 şi 2013 şi se pare că erau cunoscute de agenţiile de protecţie a copiilor. Raportul a fost întocmit de profesoara Alexis Jay, cea care a găsit dovezi despre „copii care au fost scăldaţi în petrol şi ameninţaţi că li se va da foc, copii ameninţaţi cu arma, obligaţi să fie martori ai violurilor brutale şi ameninţaţi că ei vor urma dacă spun cuiva ce li se întâmplă“, potrivit raportului, citat de „Huffington Post“.

În acelaşi act scrie : „Este greu de descris natura dezgustătoare a abuzului suferit de victime“.

„Au fost violaţi de mai multe persoane, au fost vânduţi în alte oraşe din nordul Angliei, răpiţi, bătuţi şi intimidaţi“, scrie profesoara Alexis Jay în raportul său. Ea adaugă că a descoperit fete de 11 ani care au fost violate de un număr mare de bărbaţi. Culmea este că agresorii se pare că luau fetele chiar de acasă. În unele cazuri trimiteau taxiuri să le aducă, dezvăluie un fost asistent social. Copilele au mărturisit că, uneori, făceau favoruri sexuale ca plată pentru drum, potrivit „The Telegraph“.

„Nimeni nu a ştiut magnitudinea acestui caz, a exploatării sexuale a copiilor care a avut loc de-a lungul anilor în Rotherham. Estimarea noastră, destul de reţinută, este că aproximativ 1.400 de copii au fost exploataţi sexual din 1997 până în anul 2013“, concluzionează raportul citat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net