VIDEO Primele imagini de la locul prăbuşirii avionului Air Algerie. Fragmentele, greu de identificat

Ultima actualizare:

    Rămăşiţele avionului prăbuşit în Mali
Rămăşiţele avionului prăbuşit în Mali

Televiziunea France 2 a difuzat primele imagini de la locul prăbuşirii avionului Air Algerie în Mali, în urma căreia au murit toţi cei 116 oameni de la bord. Avionul s-a prăbuşit într-o zonă deşertică din nordul Mali, iar fragmente din fuzelaj sunt răspândite pe o suprafaţă mare, dovada unui impact violent, potrivit unei înregistrări video efectuate de către militari din Burkina Faso.

Imaginile publicate de France TV Info arată locul prăbuşirii avionului şi resturile aeronavei, ce se află într-o zonă deşertică, de câmpie, cu nisip, în care se văd câţiva arbuşti.

Fragmente metalice, dificil de identificat sunt răspândite pe zeci de metri, iar principalele elemente ale avionului (motor, fuzelaj) nu sunt vizibile.

Preşedinţia franceză a subliniat în noaptea de joi spre vineri că epava avionului a fost găsită "dezintegrată". Preşedintele François Hollande a anunţat ulterior că "fragmente din avion erau concentrate într-un spaţiu limitat".

Condiţiile meteorologice constituie "ipoteza cea mai probabilă" pentru explicarea prăbuşirii avionului Air Algerie în Mali, Parisul excluzând "de la început posibilitatea unui tir de la sol, extrem de improbabil".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net