O decizie a unei judecătorii din Statele Unite ale Americii a pus pe jar opinia publică din Brooklyn. Astfel, judecătorii s-au pronunţat în cazul a două profesoare lesbiene ale acelui liceu care au fost prinse, în 2009, aproape goale, sărutându-se, pe catedra unei clase.


În clasă nu se aflau elevi şi niciun copil nu le-a văzut, ceea ce a fost punctul principal la care judecătorii au făcut referire în momentul în care au dat verdictul că cele două profesoare nu pot fi concediate pentru ceea ce au făcut.

Mai mult decât atât, judecătorii susţin că au fost cazuri mai uşor pedepsite, în care profesorii au întreţinut relaţii cu proprii elevi. Aşa că o posibilă concediere a celor două profesoare nu este necesară.

Inevitabil, mai mulţi profesori s-au arătat deranjaţi de decizia judecătoriei, fiind speriaţi că ar putea funcţiona ca un precedent pentru alte comportamente indecente în incintele şcolilor.

Însă judecătorii susţin că pedeapsa pe care cele două profesoare ar trebui să o primească trebuie să fie doar de atenţionare.

VIDEO

 
 
Loading...