Vrei să munceşti în străinătate? Poţi câştiga 3.700 € pe lună!

Ultima actualizare:

    Munca în străinătate
Munca în străinătate

Eşti calificat într-un anumit domeniu, ai o diplomă,experienţă şi cunoşti o limbă străină sau de circulaţie internaţională? Te poţi angaja în Franţa, Marea Britanie, Danemarca, Grecia, Italia sau chiar în ţări asiatice. Jurnaliştii economica.net îţi spun ce oferte de locuri de muncă poţi găsi în această perioadă pe site-ul tjobs.ro.

Până la 2.100 € dacă pleci în Bahrain

Un restaurant de lux din Bahrain (Asia) angajează 50 de români pe posturile de: manager de restaurant, bucătar, asistent bucătar, ospătar, barman, DJ, casier. Salariile sunt între 600 şi 2.100 de euro pe lună. Se asigură gratuit cazarea, masa, biletul de avion, transportul local, asigurarea medicală, viza şi uniforma de serviciu. 25 februarie e ultima zi în care mai poţi depune CV-ul.

Posturi libere în Grecia pentru personal hotelier

Angajatorii din Grecia recrutează bucătari, barmani, ospătari, recepţioneri români, oferind contract de muncă pe o perioadă cuprinsă între patru şi şapte luni, salarii între 700-1.000 € lunar net, masa şi cazarea gratuite. Termenul limită de primire a candidaturilor este 23 februarie.

Francezii caută dulgheri şi sudori

Angajatorii francezi caută şase dulgheri pentru construcţia şi montarea caselor din lemn. Se cer calificare şi experienţă în construcţia caselor din lemn, iar candidaţii trebuie să cunoască limba franceză. Salariul este între 1.350 şi 1.500 euro lunar. 5 februarie este termenul limită până la care îţi poţi depune candidatura. Tot în Franţa vei putea lucra şi pe un şantier naval.

Aici, angajatorii au nevoie de cazangii şi pentru un astfel de post se oferă salarii între 1.600-1.650 euro pe lună. Nu trebuie decât să fi urmat o şcoală profesională.

Ultima zi în care poţi trimite CV-ul este 11 martie. Francezii caută şi sudori, pentru un salariu de 1.850 euro pe lună. Trebuie să fi absolvit şcoala profesională, să ai autorizaţie în TIG, să poţi susţine o conversaţie în limba franceză şi să ai între 3 şi 5 ani experienţă în sudura TIG. 25 februarie este termenul limită de primire a candidaturilor.

Danemarca are nevoie de şoferi profesionişti

Dacă ai permis de conducere categoria C şi E, poţi susţine o conversaţie în limba engleză, ai card tahograf, atestat ADR şi experienţă, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. Salariile oferite sunt între 1600-2000 euro pe lună. 14 martie este ultima zi în care se primesc CV-urile.

Şoferi în Italia

Şi angajatorii italieni caută şoferi profesionişti din România. Le oferă între 1.600-2.000 euro pe lună. Condiţiile impuse sunt să ai permis de conducere C şi E, cunoştinţe medii de limbă italiană, 5 ani de experienţă în domeniu. Data de 14 martie este ultima zi în care îţi mai poţi depune candidatura.

Electricieni în Marea Britanie

Angajatorii caută 10 electricieni români cu cel puţin trei ani de experienţă în producţie auto şi care au cunoştinţe temeinice de limbă engleză. Salariile se încadrează între 3.300-3.700 euro pe lună. Până pe 15 februarie îţi poţi trimite candidatura pentru postul de electrician.

Unde îţi poţi trimite CV-urile

Aceste locuri de muncă în străinătate dar şi multe alte oferte atractive pot fi găsite pe site-ul tjobs.ro. Pentru a căuta locuri de muncă sau pentru a putea aplica la cele existente, trebuie să te înregistrezi pe site, făcându-ţi un cont. Apoi, folosind doar ID-ul şi parola, poţi naviga pe site în funcţie de domeniile de activitate pentru care doreşti să candidezi. În cazul în care CV-ul tău va fi ales, vei fi contactat de o agenţie de recrutare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net