«Aş face eu închisoare în locul Alexandrei»

Ultima actualizare:

Intrarea în penitenciarul Rahova este un loc dur la primele ore ale dimineţii.

Câteva zeci de oameni aşteaptă la intrare pentru a ajunge la vorbitor cu cei dragi, aflaţi dincolo de gratii. Unul dintre cei de dincolo de ziduri este Răzvan Rupa.

Are o poveste tristă. S-a băgat într-o bătaie pentru a-şi apăra un prieten şi acum are de executat o sentinţă de şapte ani şi jumătate de închisoare.

Stă deja de aproape un an şi jumătate după gratii. La 20 de ani e o situaţie tragică, dar numele Alexandrei îi aduce imediat zâmbetul pe buze la vorbitor.

Alexandra este sora mea în adevăratul sens al cuvântului. Nu ştiu dacă înţelegeţi, dar ea mi-a fost şi mamă, şi soră şi frate. De fiecare dată când aveam nevoie de bani sau sfaturi ea mă ajuta. Nu ştiu dacă îmi pare mai rău de situaţia mea sau a ei", ne-a spus tânărul arâtând cu mâna spre inimă.

„Alexandra va fi mereu în inima mea", ne explică. Povesteşte că din momentul arestării lui, în octombrie 2008, ea a fost mereu aproape de el.

"A venit la fiecare proces al meu şi m-a îmbărbătat. De la ea am aflat că am luat şapte ani şi jumătate, dar şi atunci mi-a zis că mă va ajuta. Mă simţeam şi stânjenit ca băiat să mă ajute sora mea, care mai are şi un copil mic, când eu trebuia să fiu bărbatul în casă, dar ea mi-a ţinut mereu moralul sus", ne-a spus tânărul.

Este completat de tatăl său, care ne-a explicat că: "Atunci când vedea că nu mai am bani, Alexandra spunea că face ea pachetul pentru Răzvan. Ea se descurca să îi mai lase şi bani să aibă şi el de cumpărături de la chioşchiul închisorii".

Citeşte mai multe amănunte despre povestea Alexandrei:Sora româncei traficante:«Aş renunţa la orice pentru Alexandra»Alex se linişteşte doar când aude vocea mamei«Alexandra, vino acasă pentru copilul tău!»Preşedintele Ecuadorului, lăsat fără cuvinte o româncă închisă pentru trafic de droguri

Acum Răzvan, deşi el însuşi într-o situaţie dificilă, spune că ar face închisoare şi în contul surorii mai mari.

"L-aş ruga pe Dumnezeu să o aducă pe Alexandra acasă. Are un copil şi cu ea în libertate aş suporta şi eu mai bine detenţia. Aş face eu un an în plus de închisoare numai să o văd pe ea acasă", ne-a spus tânărul, care a văzut-o ultima oară pe Alexandra în aprilie 2009.

Citiţi mâine cum a ajuns fratele Alexandrei Rupa în închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net