A făcut din poker 12 milioane $

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are 36 de ani, joacă poker de la 16 ani şi a reuşit până acum să adune 12 milioane de dolari din marile concursuri câştigate. Daniel Negreanu participă le turneele de poker pentru Canada, cu toate că la origine este român.

„Kid Poker", aşa cum a fost poreclit, s-a născut la Toronto, în Canada, la şapte ani după ce părinţii săi au emigrat din România. Primul mare câştig l-a avut la 23 de ani când a băgat în buzunar 134.000 de dolari.

De atunci, Daniel a adunat 12 milioane de dolari. Negreanu este mic de statură, are un început de chelie, stă cu zâmbetul pe buze tot timpul şi are doi cercei în urechea stângă şi nici nu zici că ar avea atâţia bani în cont.

„Poreclă mi-au pus ceilalţi jucători pentru că tot timpul eram cel mai mic dintre ei şi la vârstă şi la statură", ne-a mărturisit Daniel.

Acum, „Kid Poker" a ajuns şi în România, unde nu a mai fost de când avea 10 ani. Împreună cu iubita sa au fost cazaţi la hotelul Radisson, din Capitală, la doar doi paşi de Casino Regent.

Vezi aici GALERIE FOTO

„Nu mai ţin minte foarte multe de atunci, dar oricum totul pare schimbat. Nu am văzut mare lucru, dar hotelul unde stau este mai tare decât cele din Las Vegas", ne-a spus Negreanu.

„O să vreau să vin vreo două săptămâni, să ajung neapărat la Braşov", ne-a zis pokeristul. Ieri, a participat la un turneu de poker unde le-a arătat românilor ce poate. Nu a venit, însă, singur ci împreună cu iubita lui, Amanda Leatherman, pasionată şi ea de cărţi.

Codin Maticiuc a plătit 2.200 de lei ca să poată juca în turneu alături de Negreanu

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net