A făcut portrete folosindu-se de cenuşa personajelor din desen - FOTO

Ultima actualizare:
Operele sunt cu adevărat impresionante
Operele sunt cu adevărat impresionante

Raven J. Collins este convinsă că e unicul artist din lume care face desene cu ajutorul cenuşii care provine de la persoanele decedate ce şi-au găsit locul pe planşa ei.

Incinerarea a devenit tot mai populară în industria funerară din America, crescând şi opţiunile de utilizare ulterioară a cenuşii. Unii preferă s-o ţină într-o urnă delicată, alţii o aruncă în ocean sau peste o pajişte liniştită.

Alţii aleg să-i includă pe cei iubiţi şi plecaţi în lumea de apoi în opere de artă. Raven este promovată de către casele de pompe funebre, dar principala publicitate vine din gură în gură şi din mediul online.

Ideea lui Collins a fost inspirată de un eveniment tragic petrecut acum doi ani. Nepoţii ei, Gavin (3 ani) şi Sebastian (1 an), au murit într-un incendiu în Tampa. Portretizarea lor a fost cea mai grea, în ciuda experienţei artistului în vârstă de 37 de ani.

simeon stalpnicul png

În suferinţa de atunci, Collins s-a gândit să încorporeze cenuşa decedaţilor în portret. Aşa a reuşit ulterior să se apropie de clienţi şi să înţeleagă ce vor de la acel portret.

În mod normal, ea primeşte o cantitate mică de cenuşă prin poştă, din care face un mic aluat. Pe acesta îl macină fin cu ajutorul unui pisălog.

simeon stalpnicul png

Apoi adaugă un lichid pentru a crea o pastă pe care o întinde pe planşă, folosind un vârf ascuţit. „Rămăşiţele” pot fi împrăştiate oriunde se doreşte, în părul subiectului, într-un colţ al desenului, dar niciodată pe figură.

Preţurile se învârt undeva între 200 şi 300 de dolari, în funcţie de mărime şi de coloristică.

simeon stalpnicul png


    Operele sunt cu adevărat impresionante
Operele sunt cu adevărat impresionante
image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net