«Fălcosul» va primi lunar câte 25.000 €!

Ultima actualizare:

    "Bulgarii ne sunt vecini, cunosc mentalitatea lor, seamănă cu a noastră, deci o să mă adaptez uşor"
"Bulgarii ne sunt vecini, cunosc mentalitatea lor, seamănă cu a noastră, deci o să mă adaptez uşor"

Sătul de incertitudinile existente la nivelul conducerii administrative a clubului Dinamo, Ioan Andone a decis să dea curs ofertei primite din partea clubului ŢSKA Sofia.

Andone a plecat duminică spre capitala Bulgariei, împreună cu impresarul Ioan Becali şi cu maşina acestuia, un Mercedes de lux.

Mai citeşte:

Ioan Becali: "Dinamo nu l-a vrut pe Andone"

Andone a fost prezentat oficial la ŢSKA Sofia

Andone: "Giovani mi-a propus să merg la ŢSKA Sofia"

"Fălcosul" s-a oprit mai întâi la sediul clubului pentru a parafa actele. Înainte însă, antrenorul a făcut cunoştinţă şi cu noii săi elevi, care tocmai se îmbarcaseră în autocar cu destinaţia Albena, locul ales pentru primul cantonament din 2010.

La un semn discret al lui Dimităr Borisov, preşedintele clubului sofiot, fotbaliştii au coborât din autocar pentru a schimba primele impresii cu tehnicianul român.

Fericit pentru că l-a convins pe Andone să semneze contractul, Borisov îl va recompensa lunar pe antrenor cu câte 25.000 de euro.

"Pentru mine este o onoare să fiu antrenorul lui ŢSKA. Sper ca, în cel mai scurt timp, pe stadionul nostru ("Balgarska Armia") să vină nume mari ale fotbalului european. Principalul obiectiv este să câştigăm campionatul, iar apoi să obţinem calificarea în grupele Ligii Campionilor", a spus Andone, la prezentarea sa oficială.

"Este exact ce căutam. Andone reflectă 100% viziunea nostră. Ne-am înţeles repede pentru că ne-am dat seama că şi noi, şi Andone, avem aceleaşi obiective", a spus Dimităr Borisov, preşedintele sofioţilor.

După terminarea prezentării, Andone, tot împreună cu Ioan Becali, a plecat în grabă spre Albena, mai ales că-i aştepta şi un drum de aproximativ şase ore.

"Mai avem timp de discuţii. Acum, gata, încep treaba. Mă aşteaptă băieţii", a spus Ando înainte de plecare. El va conduce luni primul antrenament ca antrenor al lui ŢSKA Sofia.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net