Familia Dragomir, cadou inedit de Crăciun: şi-au dăruit o cămilă!

Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal va pleca din România! Nu definitiv, ci doar într-o scurtă vacanţă, în Dubai, alături de soţie.

„I-am făcut o surpriză Vicăi. După sărbători, o voi duce să stea la soare, în Dubai", a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru Click!

Nu este primul sejur pe care Mitică îl petrece în Emirate, loc pe care l-a mai vizitat şi în urmă cu doi ani. Peisajele, clima şi viaţa din însoritul Dubai i-au fascinat pe soţii Dragomir.

„E altceva acolo, parcă e altă lume", spune oficialul LPF. Dincolo de temperaturile cu multe grade peste zero, Mitică şi-a descoperit acolo o pasiune interesantă: concursurile de cămile.

„Anul acesta am primit invitaţii la două astfel de competiţii. Nu puteam să le refuz, mai ales că unul dintre concursuri este cel mai mare din zonă. Îmi voi face şi un cadou pentru Crăciun... M-am gândit şi îmi cumpăr o cămilă cu care să particip şi eu la întreceri. După concurs, o voi vinde", a povestit Dragomir.

„Poate îmi găsesc acolo şi vreo cămilă fără cocoaşe, între 18 şi 20 de ani", a adăugat, râzând, Mitică.

Dragomir stă în Bucureşti de Revelion. Va petrece ultima noapte din 2010 la complexul Crystal Ballroom, pe care l-a inaugurat la sfârşitul verii.

„Am cea mai tare ofertă de Revelion. Toate locurile au fost rezervate de mult timp. Vom organiza un chef pe cinste, cu invitaţi unu şi unu: Direcţia 5, Nicu Paleru şi alte nume mari ale muzicii româneşti", a precizat Dragomir.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net