Fata care plânge cu lacrimi de sânge

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lui Twinkle a trebuit să i se pună transfuzii în repetate rânduri, după ce a pierdut foarte mult sânge prin ochi, nas, pielea de pe cap, de pe gât, dar şi de pe tălpi.

Uneori, fata se trezeşte cu întregul corp acoperit cu sânge uscat. Afecţiunea adolescentei a apărut când avea 12 ani. Brusc, ea a început să sângereze de câteva ori pe zi.

"A fost înspăimântător. Uniforma mi s-a înroşit şi nimeni nu vroia să se apropie de mine. La început plângeam de fiecare dată când se întâmpla, acum însă stau liniştită", spune Twinkle.

Tânăra se teme că într-o zi va pierde prea mult sânge şi va muri. "Când sângerez din pielea capului ameţesc. Când îmi sângerează ochii este chiar dureros", povesteşte fata. Specialistul britanic, doctorul George Buchanan a călătorit către India ca să investigheze ciudatul caz.

El a spus: "Nu am văzut şi nu am auzit niciodată de un caz asemănător. I-am examinat corpul şi nu am zărit vreo vânătaie sau vreo zgârietură".

Citeşte şi:Povestea omului care a revenit dintre monştri, după 24 de ani de suferinţăŞocant! Îşi bea sângele direct din vene cu un pai VIDEOTerapia Dracula: întinereşti prin injectarea de sânge în faţă

Specialiştii au fost şocaţide cazul fetei

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net