Vă iubiţi mult şi vreţi să arătaţi acest lucru oriunde. Însă, atenţie, să nu exageraţi, ca să nu deveniţi doi "porumbei" penibili. Iată, mai jos, ce trebuie să evitaţi pentru a nu cădea în ridicol.


Nu vă trimiteţi mesaje pe telefon când sunteţi unul lângă celălalt! Este foarte enervant pentru cei din jur. Din moment ce staţi unul lângă celălalt, ce rost mai are să vă scrieţi SMS-uri?

Faptul că vă ţiuie telefonul la primirea unui mesaj de la celălalt şi faptul că aţi putea zâmbi, apoi, cu subînţeles, i-ar putea face pe ceilalţi să creadă că râdeţi de ei.

Nu purtaţi ţinute asortate! Ar putea fi trendy o dată, dar atât! Dacă de fiecare dată când ieşiţi în oraş cu prietenii vă îmbrăcaţi în aceeaşi culoare, va deveni foarte iritant pentru ei.

Cel mult, îţi poţi asorta pantofii sau oja la cravata lui, dar atât!

Nu folosiţi apelative "siropoase" în public! "Dragule" sau "scumpule" foloseşte toată lumea şi nu şochează pe nimeni.

Dar să auzi un bărbat şi o femeie vorbindu-şi cu apelative precum "plăcinţico", "dovlecel", "gogoşico" sau "armăsarule" este ceva jenant.

Aceste porecle sunt prea personale pentru a fi exprimate în public, unde n-ar face decât să-i uimească pe ceilalţi.

Nu mergeţi peste tot împreună! Nu este deloc ok să vă afişaţi lipiţi unul de altul, indiferent de context. Adică, dacă unul dintre voi este chemat undeva, apare şi celălalt.

Astfel, veţi înceta să mai existaţi ca personalităţi individuale şi veţi deveni un "tot" enervant pentru restul lumii.

Uneori, pur şi simplu cineva vrea să petreacă timp doar cu unul dintre voi, nu cu amândoi.

Dar nu poate, pentru că voi veniţi întotdeauna "la pachet".

Loading...
Citeste tot despre: