Faur Isaia bătut-o măr, de Revelion, pe şefa de sală a Operei Române din Timişoara

Ultima actualizare:

Seara părea să fie una plăcută şi liniştită pentru timişorenii care au decis să meargă în seara de Revelion la Opera Română din Timişoara. Devenită tradiţie, anul acesta, piesa "Liliacul" a diferit faţă de anii trecuţi din cauza unui "interpret" nou. După ce a învineţit-o pe şefa de sală a instituţiei, pentru că i s-a interzis să urmărească spectacolul neavând un bilet, Faur Isaia şi-a făcut apariţia în sală la patru ace.

Cu zâmbetul pe buze, omul a început să le facă poze actorilor, precum şi spectatorilor. Bliţul aparatului foto a stârnit mânia spectatorilor care i-au cerut lui Faur Isaia să părăsească sala. Timişoreanul a refuzat, astfel că doi spectatori au încercat să îl ia pe sus, însă Isaia s-a întins pe jos, printre scaune.

În cele din urmă, spectatorii au fost cei care l-au scos pe Faur Isaia din sală şi l-au predat în mâinile oamenilor legii.

Cine este Faur Isaia?

Timişoreanul a devenit celebru după ce în decembrie 2000 l-a împroşcat cu cerneală albastră pe preşedintele Emil Constantinescu, ziua în amiaza mare, în timp ce şeful statului ieşea de la secţia de votare de la Liceul "Jean Monet" din Bucureşti. În iarna anului 2001, timişoreanul s-a suit pe acoperişul unui fast-food din centrul oraşului, unde a stat cocoţat pentru mai multe ore. În ianuarie 2000, Faur Isaia umbla cu un topor prin Piaţa Victoriei din Timişoara, unde tăia de zor cablurile TVR Timişoara. Ca urmare, spectacolul organizat şi transmis live de studioul local al televiziunii române a fost întrerupt. Ultima faptă a adus condamnarea la închisoare a lui Isaia până în 2003, când a fost graţiat de Ion Iliescu.

Câteva săptămâni mai târziu, Faur Isaia îşi făcea simţită prezenţa la Bucureşti, unde s-a urcat pe clădirea Universităţii. În următorii patru ani, Isaia l-a scuipat pe Sergiu Nicolaescu, a încercat să candideze la preşedinţia României, a intrat în greva foamei, a găsit mormântul lui Decebal, respectiv a găsit şi momentul lui Adolf Hitler tocmai pe Calea Buziaşului din Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net