Fernandes, dat jos din avion

Ultima actualizare:

Titular incontestabil la Rapid în ultimele două sezoane, Ricardo Fernandes a fost trecut pe linie moartă după venirea lui Marius Şumudică la echipă, nefiind folosit nici un minut în acest început de campionat.

Fundaşul a efectuat deplasarea cu toată echipa în Banat, numai că la avionul de întoarcere a primit o veste-şoc din partea preşedintelui Dinu Gheorghe.

"Nu mai avem loc în avion. Te întorci cu următorul, peste cinci ore...", i-a spus "Vamă" fundaşului.

Acesta s-a conformat, a mers la hotel, unde s-a odihnit preţ de câteva ore, iar apoi a luat cealaltă cursă spre Capitală.

Fotbalistul s-a plâns de tratamentul de care a avut parte din partea conducerii clubului: "Nu mai sunt locuri în avion, înţeleg, dar nu este normal ca un fotbalist să stea singur timp de cinci ore într-un oraş străin. Am fost la hotel, nu am rămas la aeroport, dar puteau să mai lase câţiva jucători cu mine. De ce trebuia să fiu eu cel sacrificat?", ne-a declarat fundaşul.

Impresarul lui Fernandes, Gaspar, a spus că îi va căuta un alt angajament în perioada de transferări. "În ianuarie o să-i caut altă echipă. Este ridicol ceea ce au făcut cei de la Rapid".

Manea a venit cu trenul

Nae Manea, fostul antrenor al echipei din Grant, a fost o altă victimă a acestei deplasări.

"Dinu Gheorghe mi-a spus: «Nae, în avion nu mai sunt locuri, dar am bilet pentru tine la cealaltă cursă». Eu nu am vrut să mai stau câteva ore prin Timişoara şi m-am dus direct la gară. Am luat trenul frumos şi a doua zi dimineaţa am fost în Bucureşti. N-am însă nimic cu Dinu Gheorghe şi nu o să plec de la Rapid", a spus Manea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net