Fiul ultimului rege al Italiei, judecat pentru crimă organizată

Ultima actualizare:

    Vittorio Emanuele di Savoia, fiul ultimului rege al Italiei, Umberto al II-lea
Vittorio Emanuele di Savoia, fiul ultimului rege al Italiei, Umberto al II-lea

În aula Tribunalului de la Potenza, în prezenţa procurorilor Laura Triassi şi Salvatore Colalla, judecătorul pentru cercetări preliminare a anunțat data procesului pentru Vittorio Emanuele di Savoia, fiul ultimului rege al Italiei, Umberto al II-lea.

Judecătorul din Potenza, Luigi Barella, a stabilit data unei noi contruntări în sala de judecată, în cadrul procesului de crimă organizată şi corupţie a funcţionarilor publici, intentat de Statul Italian lui Vittorio Emanuele di Savoia.

Acesta a fost arestat în data de 6 iunie 2006, la cererea procurorului din acea perioadă, Henry John Woodcock. Fiul ultimului rege al Italiei a rămas atunci în închisoare pentru o săptămână.

Ancheta care îl vede implicat, a început de la o banală cercetare care privea prefabricatele de la Bucaletto, cartierul construit la Potenza pentru sinistrații cutremurului din 1980.

Alături de Vittorio Emanuele mai sunt implicate în această anchetă alte cinci persoane, acuzate de diferite infracţiuni: crimă organizată, prostituţie, corupţie, fals ideologic, ameninţări şi şantaj, informează adevarul.it.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net