Fizz şi fetele de la Kittens au «adoptat-o» pe Ştefi

Ultima actualizare:

Atunci, micuţa avea doar trei luni şi suferea de artrezie de esofag. Artistul nu a rămas atunci indiferent în faţa suferinţei Ştefaniei şi a vizitat-o, donându-i o sumă de bani.

Între timp, Ştefi a ajuns în Germania, unde, cu ajutorul banilor strânşi în campania Click!, a fost operată. Acum, micuţa se simte bine, iar Fizz nu a uitat-o. Zilele trecute, el şi fetele de la Kittens, trupa pe care o impresariază, au fost în vizită la Ştefi, ducându-i câteva cutii de lapte special, de care bebeluşul are nevoie: „Am îndrăgit-o imediat pe cea mică. Este atât de frumoasă şi drăgălaşă, simţi imediat nevoia să o protejezi. Este inteligentă şi pricepe tot ce îi spui. Ea va deveni fiica noastră adoptivă de acum şi o vom vizita de fiecare dată când vom putea. Vrem să facem pe această cale un apel umanitar şi către ceilalţi colegi de breaslă, să îşi rupă puţin din ce au, pentru a o ajuta pe Ştefi", ne-au declarat fetele de la Kittens, vizibil emoţionate.

Fizz nu a uitat nici de ceilalţi opt membri ai familiei, ducându-le o mulţime de alimente, printre care se numără făină, orez, zahăr, ulei, pui şi altele.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net