Fizz: «Ştefania e o minune!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bogdan Croitoru, cunoscut cu numele de scenă Fizz, s-a alăturat campaniei umanitare, "Din inimă pentru copii", lansată de ziarul Click!

Cântăreţul a donat 1.000 de euro în contul deschis pentru micuţa Ştefania şi a vizitat-o şi acasă, în comuna Copăceni, încărcat cu daruri.

Click! l-a însoţit pe Fizz pe tot parcursul zilei petrecute alături de familia micuţei Ştefania-Violeta.

      ŞI ei s-au alăturat campaniei Click!:           Botezatu, Ruxandra Dragomir si Ramona Gabor           Stoichiţă, Tania Budi şi Lorette           Vlad Ionescu şi Sorana Cârstea           Simona Pătruleasa şi Roxana Ionescu           Andrei de la Alb-Negru şi Ovidiu Komornik           Adrian Enache şi Danuţ Lupu

"Felicit iniţiativa ziarului şi aş dori să mă implic cât mai mult în această campanie pentru că vreau să o văd sănătoasă pe această fetiţă. M-a impresionat extrem de mult condiţia modestă a familiei acestui copil şi totodată puterea acestora de a continua lupta cu viaţa. Ştefania e o minune de copil", spune Bogdan Croitoru.

simeon stalpnicul png

Vizita cântăreţului a fost moment de mare fericire în familia micuţei Ştefania, Bogdan cumpărând tuturor copiilor dulciuri şi fructe proaspete.

"Mă impresionează copiii. Pe această cale aş vrea să senzibilizăm mai mulţi oameni cu bani din lumea showbizului, care să participe la însănătoşirea Ştefaniei cu fapte şi nu cu vorbe", spune Fizz.

Trebuie operată cât mai repede

Operaţia de reconstrucţie a esofagului micuţei Ştefania trebuie să aibă loc cât mai repede.

Aceasta este părerea unui medic german, de la o renumită clinică din Europa, cu care Click! a luat deja legătura.

simeon stalpnicul png

În momentul în care vom avea cei 25.000 de euro strânşi, vom face toate demersurile pentru ca Ştefania să ajungă în Germania şi să se întoarcă sănătoasă.

Profesorul de la Clinica Karlsruhe a mai operat cu success şi alţi copii veniţi din România.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift: PIRB ROBU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI R18990288

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

*******************************************************************

Sute de copii aşteaptă o mână întinsă

* Ştiaţi că într-un singur an, lună de lună, prin trei secţii de oncologie pediatrică din trei spitale bucureştene îşi trăiesc chinul vieţii şi al morţii peste 220 de copii şi adolescenţi? Alte câteva sute sunt internaţi prin spitalele din ţară.

* Ziarul Click! vă va spune o parte din poveştile lor triste deoarece aceşti copii au nevoie de noi toţi ca să trăiască.

Cancerul îi doboară doar pe cei diagnosticaţi prea târziu sau ai căror părinţi nu ştiu sau nu găsesc resurse să se lupte. Micuţii sunt viteji si, chiar dacă nu înţeleg de ce sunt bolnăviori, ştiu că trebuie să stea în spital, ca „nenea" sau „tanti" doctor să-i vindece.

Îşi iau porţia de chimoterapie sau radioterapie - unii sunt operaţi, iar mulţi dintre ei supravieţuiesc.

Pleacă acasă după două săptămâni sau o lună - dacă „au noroc". Chiar şi fără un picior sau o mână, fără un rinichi sau o coastă, fără păr, fără gene şi sprâncene.

Dacă nu au noroc din prima, stau cu lunile în spital. Cei care rezistă cu anii au deja două domicilii, unul fiind spitalul.

* Din lumea noastră mare, plină de necazuri mici, am nimerit în lumea lor mică, plină de necazuri mari. Două lumi.

Fiţi buni şi, împreună cu Click!, ajutaţi-i!

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net