Florin Bratu s-a întors pe teren!

Ultima actualizare:

Florin a luat-o cu încetişorul. A fost trimis să evolueze mai întâi pentru formaţia secundă. Ieri, a jucat în prima repriză a meciului cu Dunărea Galaţi, pe care "câinii" mici l-au pierdut cu 2-0.

Aşa cum era de aşteptat, pentru un fotbalist abia ieşit din perioada de convalescenţă, Bratu nu a făcut exces de zel. A alergat exact atât cât a trebuit, cât de fapt i-au indicat şi preparatorii fizici, a făcut pressing la adversari doar atunci când a fost nevoie şi nu a intrat în clinch-uri inutile.

S-a văzut clar că Bratone nu vrea să bage serios piciorul la minge şi are "strângeri" de inimă când începe să se aglomereze în jurul său. Nu şi-a creat nicio ocazie de gol, dar a încercat să creeze situaţii pentru colegii săi mai tineri.

Încurajat din tribună şi de o galerie care a afişat un banner cu numele şi chipul său, Bratu a ieşit de pe teren la pauză, dar asta nu înseamnă că a mers la odihnă. S-a "transferat" pe terenul central, unde se antrenau coechipierii de la echipa "mare" şi a "dat" câteva ture de teren.

«N-am uitat să joc fotbal»

Lăudat şi de Ioan Andone, prezent ieri în tribune în prima repriză, care a spus despre Bratu că poate reveni şi la echipa naţională, lui Florin i-a revenit zâmbetul pe buze.

S-a întors pe teren după 13 luni şi este aproape de o convocare şi la formaţia "mare".

image

Click! Ţi-era dor să loveşti mingea într-un meci oficial?Florin Bratu: Normal că-mi era dor, speram să vină cât mai repede acest moment, iar astăzi (n.r. - ieri) s-a întâmplat.

Poţi spune că te simţi ca un nou-născut?Nu chiar aşa, pentru că fotbalul nu l-am uitat. Prin aceste meciuri şi prin antrenamente, sper să-mi revin cât mai repede.

Vei juca la echipa "mare" în acest final de tur?Eu îmi doresc să joc cel puţin un meci, sunt la dispoziţia antrenorilor. Vreau să-mi revin cât mai repede la forma de dinainte de accidentare.

Prin revenirea ta şi a lui Marius Niculae, Dinamo e mai puternică?Eu cred că da, forţa ofensivă a echipei a crescut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net