Florin Costea a fugit de la Craiova!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După înfrângerea, 1-2, cu Braşov, „Ştiinţa” este la şase puncte de prima echipă salvată de retrogradare şi l-a pierdut şi pe atacantul Florin Costea, care a plecat din cantonament.

Craiova stă pe un butoi cu pulbere, după ce a pierdut acasă în faţa Braşovului şi e aproape retrogradată. În Bănie, spiritele s-au încins şi mai mult, după ce Laurenţiu Reghecampf a vrut să-l trimită pe teren pe Florin Costea pentru ultimele 20 de minute ale jocului, însă acesta a refuzat.

Mai mult decât atât, s-a ridicat şi a părăsit val-vârtej stadionul, chiar în timpul meciului! „Aşa ceva nu mi s-a întâmplat în întreaga carieră. I-am zis că îl bag pe teren şi mi-a replicat că nu mai vrea să intre doar 20 de minute. Am rămas interzis. Apoi a plecat direct la vestiare, ca să aflu ulterior că şi-a strâns lucrurile şi a fugit şi din cantonament", a povestit antrenorul Craiovei.

Tehnicianul "juveţilor" spune că nu va mai conta pe serviciile "fugarului" Costea până la finalul sezonului:" Pentru mine, el nu mai există. Sunt mai mult decât dezamăgit. Clubul l-a ajutat în cele mai grele momente, cu operaţia, l-a plătit, iar Costea a făcut un gest ieşit din comun. Tocmai când trebuia să ajute echipa, a fugit! Nu pot tolera astfel de gesturi. Probabil a fost vorba de un blocaj psihic, pentru că altfel nu-mi explic cum a putut să facă aşa ceva".

Balaci: «Craiova nu arată nimic!»

Fostul antrenor al Craiovei, Ilie Balaci, i-a criticat dur pe olteni după înfrângerea cu Braşov.

simeon stalpnicul png

„Universitatea nu se mai poate salva. Nu arată absolut nimic. Nu vezi dăruire, motivaţie. Echipa mi se pare ruşinoasă. Cine a adus străinii ăştia? În România nu ai voie să joci dacă nu ai străini? Zoro, dacă avea capă o putea pune pe minge la golul 2. Sau o spadă să spargă mingea. Craiova trebuie schimbată total", a „tunat" Balaci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net