Florin Costea ratează tot sezonul!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În lupta ei disperată pentru evitarea retrogradării, Universitatea a mai primit o lovitură: nu-şi va mai putea folosi golgheterul în acest retur.

Craiova a punctat prima oară prin bulgarul Iliev, dar s-a văzut egalată după reuşita lui Straton din minutul 85. Cu un minut înainte de final, portarul ieşenilor le-a făcut cadou victoria oltenilor. Brăneţ a ieşit greşit la o centrare plouată, iar Prepeliţă a îndeplinit doar o formalitate din doi metri cu poarta goală.

Evenimentul meciului a fost însă altul. În finalul primei reprize, Florin Costea a scăpat singur cu Brăneţ în careul lui Poli Iaşi, a încercat să-l dribleze, dar a fost blocat dur de acesta, genunchiul stâng al jucătorului oltean cedând.

Atacantul s-a prăbuşit pe gazon şi, după ce a fost scos de pe teren cu targa, a izbucnit în plâns pe banca de rezerve. Primul verdict, la cald: entorsă la genunchi cu posibilitate de ruptură de ligamente încrucişate, ceea ce ar însemna sezon încheiat.

Medicul echipei a evitat să dea însă un verdict până la efectuarea unui control amănunţit, dar spera ca accidentarea lui Florin Costea să nu fie chiar atât de gravă.

În cel mai fericit caz, « Briliantul » Craiovei ar putea avea entorsă de genunchi, situaţie în care ar lipsi de pe teren două-trei luni, în cazul unei rupturi de ligamente recuperarea putând depăşi şase luni.

Costea a urmărit repriza secundă de pe banca de rezerve, cu o pungă de gheaţă fixată la genunchi, în timp ce colegii îl încurajau: «Hai că nu e chiar aşa de grav, Florine! Te refaci tu, că eşti puternic ».

Jucătorul a plecat apoi la vestiare ajutat de cei doi maseuri, iar în această dimineaţă va fi supus unui examen RMN.

Accidentarea lui Florin Costea vine într-un moment greu pentru Craiova, care se luptă să evite retrogradarea, oltenii urmând să abordeze meciurile de foc cu echipele din fruntea clasamentului fără golgheterul echipei.  

Genunchiul stâng, blestemat

Florin Costea se poate considera un fotbalist ghinionist, el fiind supus în carieră la nu mai puţin de şase intervenţii chirurgicale.

După două operaţii la genunchiul drept, două la antebraţ, una la nas şi una la degetul mic de la mâna dreaptă, jucătorul se pregătea în iarnă de o a şaptea, la genunchiul stâng, care îl şicana de câteva luni.

Atacantul a terminat turul mai mult într-un picior, a fost în decembrie la Bucureşti pentru un control, iar medicii au decis că nu este caz de operaţie.

Ieri, genunchiul stâng a cedat şi Florin Costea va ajunge de data asta la cuţit. Jucătorul s-a plâns tot drumul până la Craiova de dureri în interior, semn că ligamentele îi sunt afectate.

Pe bancă. Costea şi-a prins într-o proteză genunchiul umflat

simeon stalpnicul png

Străuţ a făcut comoţie

Şi în tabăra Iaşiului a existat un jucător accidentat, fundaşul Bogdan Străuţ. Acesta a suferit o comoţie cerebrală după un duel cu Piţurcă şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Din fericire, radiografia a ieşit bună, jucătorul nesuferind vreo leziune internă, el plecând cu echipa spre Iaşi.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net