Un bătrân a defecat în Casa Judeţeană de Pensii Dolj, în timp ce stătea la rând.


Persoanele care au avut ghinionul să meargă la Casa de Pensii au fost nevoite să suporte un miros pregnant după ce un bărbat a cărui identitate nu se cunoaşte, şi-a făcut nevoile chiar în incinta instituţiei.

Funcţionarii au refuzat să ofere detalii despre ceea ce s-a întâmplat, iar oamenii nu ştiau cum să îşi rezolve mai repede problemele pentru a pleca. „Cum a fost posibil aşa ceva, se poate? Dacă l-a scăpat şi a făcut pe el trebuia să strângă şi să fie curat“, a spus, stupefiată, Marilena Stoienică, pensionară.


Recidivă de rahat în Casa de Pensii

Directorul Casei Judeţene de Pensii Dolj, Daniel Baciu, nu s-a arătat surprins de ceea ce a făcut bătrânul, recunoscând că în urmă cu doi ani s-a întâmplat un lucru similar. „Am aflat şi eu despre acest lucru, însă pot să vă spun că am mai păţit aşa ceva în urmă cu doi ani. Încă nu au venit persoanele care se ocupă de curăţenie, însă am dat telefon să sosească mai repede pentru a face curat. Nu înţeleg cum persoanele din jurul bătrânului nu au reacţionat şi l-au lăsat să îşi facă nevoile“, a declarat Daniel Baciu.

Maria Ciocan, ca şi alţi oameni, şi-a astupat nasul cât timp a stat în interiorul Casei de Pensii.


 
 
Loading...