Un bărbat din Şiria, judeţul Arad, a fost reţinut de instanţă, pentru 29 de zile, după ce a fost filmat în timp ce încerca să mituiască un poliţist, la Ineu după ce acesta l-a prins fără carnet la volan.


Bărbatul era cercetat iniţial pentru că a condus autoturismul fără a poseda un permis valabil şi sub influenţa băuturilor alcoolice, informează Adevărul de Seară Arad.

Pentru a scăpa de urmărirea penală, suspectul i-a propus unuia dintre agenţii de poliţie o sumă de bani, sugerându-i să nu îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu, astfel încât învinuitul să nu mai răspundă penal pentru infracţiunile reţinute în sarcina sa. Poliţistul a sesizat însă Direcţia Generală Anticorupţie Arad, care a organizat un flagrant.
 
Ştefan Cîrpaci, de 45 de ani a refuzat să facă vreo declaraţie când a fost adus la parchet.  „ Până nu vorbesc cu procurorul nu declar nimic”, a spus acesta.
 
 “Suspectul poseda un permis de conducere irlandez care nu-i dădea dreptul să şofeze în România”, a declarat procurorul criminalist Lucian Dolcu.
 
În cele din urmă, suspectul a fost prezentat instanţei, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: