Fosta iubită a lui Mutu, traficantă de cocaină

Ultima actualizare:

"Corriere della Sera" dezvăluie numele manechinelor Aida Yespica, Elisabetta Canalis, Alessia Fabiani, Donatella Taranto, Belen Rodriguez sau cel al Fernandei Lessa în cazul afacerilor dubioase ce se petreceau în două cluburi de lux din Milano.

Ca urmare a anchetei, săptămâna trecută localurile au fost închise, după ce s-a aflat că în incinta acestora se practica prostituţia şi consumul de droguri.

Mai multe modele erau angajate pentru a seduce clienţii cu bani, pe care îi convingeau mai apoi sa consume băutură şi chiar droguri.

Aida Yespica a fost, în anul 2004, iubita fotbalistului Adrian Mutu, cercetat, la rândul său, în dosarul "Cocaina".

De altfel, Adrian Mutu a fost nevoit să plece de la clubul britanic de fotbal Chelsea, în acelaşi an, din cauza acestui incident.

Aida şi celelalte manechine îi însoţeau pe afacerişti la hotel, unde întreţineau relaţii sexuale, după care banii câştigaţi erau împărţiţi cu patronii cluburilor.

Karina Menad, una dintre modelele ce activează de mai mult timp în Paris, a mărturisit că a prizat împreună cu Aida şi Elisabetta Canalis, pe 21 octombrie 2008, într-unul din aceste cluburi.

Conform presei italiene, reţeaua de manechine de lux care vindea, pe lângă sex, şi droguri fusese înfiinţată încă din 2003.

Mai citeşte:

După scandalul de la televiziunea italiană, Aida Yespica se dezbracă pentru Sielei

Fosta iubită a lui Mutu, sex cu o femeie?

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net