Fostul ginere al lui Băse i-a cântat lui Geoană

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Campania alegerilor prezidenţiale nu le-a mai umplut buzunarele artiştilor ca în alţi ani. Partidele şi-au ferecat portofelele din cauza crizei financiare. Concertele şi petrecerile nu s-au mai ţinut lanţ la fiecare miting electoral. Poţi număra pe degete soliştii care au mai concertat pentru candidaţi.

Pesediştii s-au gândit că cel mai mare succes l-ar avea dacă ar antama trupa Proconsul, al cărei solist este Bodo, fostul ginere al contracandidatului Traian Băsescu.

În lumea artiştilor se ştie că Bodo şi Proconsul îşi oferă serviciile la preţuri destul de piperate. Suma este confidenţială, însă surse din partid spun că Proconsul a primit pentru a-i cânta lui Mircea Geoană la Galaţi undeva în jurul a 5.000 de euro.

Citeşte cele mai bune bancuri cu Mircea Geoană!

De altfel, PSD este singurul partid care i-a solicitat serviciile trupei Proconsul. Pentru PSD s-au mai produs şi cei de la Spitalul de Urgenţă al căror tarif poate ajunge şi la 3.000 de euro.

Voltaj, o trupă care altădată era nelipsită de la asemenea evenimente, a avut acum trei concerte. Băieţii nu s-au sfiit să cânte atât pentru Traian Băsescu, Sorin Oprescu şi Mircea Geoană.

Chiar dacă nu a mai fost la fel de solicitată ca în celelalte campanii, formaţia lui Călin Goia a pus ceva de-o parte având în vedere că percepe între 6.000 şi 8.000 de euro pentru o apariţie.

Mai citeşte:

Mihaela Geoană, Maria Băsescu şi Adina Vălean s-au bătut în ţinute pentru Cotroceni

Fetele candidaţilor se întrec în talente

PD-L a dat-o pe hore

Candidatul PD-L, Traian Băsescu, a ales să-şi facă imagine alături de cântăreţii de muzică populară. Margareta Clipa, Aurel Tamaş, precum şi Dumitru Farcaş au susţinut concerte pe scenele unde şi-a lansat candidatura Traian Băsescu.

Pe lângă aceştia, au mai concertat şi alţi artişti populari mai puţin cunoscuţi la nivel naţional. Cântăreţii de muzică populară au încasat de căciulă între 500-1.200 de euro pentru fiecare urcare pe scenă braţ la braţ cu Băsescu.

De asemenea, cei care i-au rămas fideli unui candidat, precum Margareta Clipa care i-a cântat lui Traian Băsescu şi în 2004, au primit ceva în plus la onorariu.

simeon stalpnicul png

Oprescu a mers cu Iris

Celebra trupă Iris a susţinut concerte doar pentru candidatul independent Sorin Oprescu.

Primarul Bucureştiului nu vrea să dezvăluie cu cât a fost plătită legendara formaţie, însă, conform bursei artiştilor, Iris încasează între 3.500- 5.000 de euro pentru un recital.

simeon stalpnicul png

Holograf a acceptat  invitaţia PNL

Liberalii au umplut sala la Oradea când le-a cântat Holograf. „Dacă sunt ocupaţi, atunci nu discută preţul, dacă sunt mai liberi în perioada solicitată, mai scad puţin.

Holograf face parte din categoria trupelor cunoscute având pretenţii mai mari. Cam 8.000 de euro e tariful", ne-a spus unul dintre organizatorii de concerte de la PNL.

Pentru Crin Antonescu, trupa Holograf a avut câteva concerte în ţară, tariful fiind undeva în jurul sumei de 7.000 de euro.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image
actualitate.net
image
actualitate.net