Fostul soţ al Briannei Caradja îşi obligă fetiţa de 4 ani să vadă bărbaţi goi!

Ultima actualizare:
Brianna Caradja
Brianna Caradja

Un caz controversat face de ieri vâlvă în presa autohtonă, scandalul împărţind România în două tabere. În centrul atenţiei se află cuplul de homosexuali format din Perry Zizzi, nimeni altul decât fostul soţ al prinţesei Brianna Caradja, şi partenerul său, Lestat Monroe. De patru ani încoace, cei doi formează o familie homoparentală, avându-i în grijă pe gemenii Lucrezia şi Orazio (4 ani).

Ce s-a întâmplat de fapt? Recent, cei patru, adulţii şi copiii, au mers la piscina clubului World Class Health Academy Downtown, din incinta Hotelului Radisson Blu, iar acolo au considerat că este în regulă să-şi schimbe fetiţa de patru ani în vestiarul destinat bărbaţilor. S-au lovit însă de reticenţa unor clienţi ai clubului respectiv, cărora nu li s-a părut firesc să fie văzuţi în fundul gol de o copilă inocentă. Lestat şi Perry s-au simtit lezaţi şi discriminaţi atunci când, susţin ei, un bărbat ar fi ripostat dur la adresa lor.

Perry Zizzi şi Lestat Monroe, alături de gemenii lor, Lucrezia şi Orazio
Perry Zizzi şi Lestat Monroe, alături de gemenii lor, Lucrezia şi Orazio

Atunci, conform gandul.info, ei i-au explicat că sunt o familie cu doi taţi şi că nu există o mamă care să ducă fetiţa într-un vestiar pentru femei. "Bulangiule, femeile ar trebui să plece acolo de unde au venit", ar fi fost replica bărbatului din vestiar. Una peste alta, cazul a fost discutat luni în şedinţa Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, după ce Lestat şi Asociaţia Accept au adresat o plângere.

Fetiţa cuplului, Lucrezia
Fetiţa cuplului, Lucrezia

Click! a aflat însă că reprezentanţii clubului World Class le-au pus la dispoziţie celor doi părinţi un spaţiu intim în care să-şi poată schimba copilul fără probleme, însă aceştia au refuzat. Contactată telefonic, Brianna Caradja nu i-a luat apărarea lui Perry Zizzi, deşi se ştie că ea este prietena comunităţii gay. "Venind de la un asemenea personaj, te poţi aştepta la orice. Nu am nevoie de oameni de tipul acestora în preajma mea. În momentul acesta sunt copii de 4 ani care mor în Siria şi Irak şi asta e preocupara mea, nu scandalurile din sălile de fitness, create de oameni cu fiţe. Sunt alte lucruri mult mai grave de rezolvat decât cazul acesta", a declarat prinţesa pentru Click!


    Brianna Caradja
Brianna Caradja

Până una alta, psihologii condamnă decizia cuplului de a-şi expune copila în faţa nudităţii.

"Un copil trebuie protejat de situaţii în care este subiectul unui conflict, indiferent de ce gen, urmarea unor astfel de evenimente îi vor declanşa sentimente de frică şi vinovăţie. Mai mult, este responsabilitatea persoanei de ataşament a copilului să îl protejeze de situaţii care îi pot afecta dezvoltarea psihică sănătoasă. Un copil expus la comportamente lipsite de inhibiţii, la imagini ce includ nuditatea, poate avea ulterior probleme de identitate şi gen. Precocitatea lui legată de cunoştinţele despre diferenţele sexuale nu este una folositoare. Dezinvoltura comportamentală îl va priva de evoluţia psihică graduală, potrivit vârstei şi mai ales îi va leza puditatea. Raportarea la celălalt sex se va face într-o formă diferită de a majorităţii, ceea ce îl va determina în viitor să perceapă relaţiile mult mai relaxat şi mai superficial. Dacă se vor sări etapele de decodificare graduală a cunoştinţelor despre sine şi despre lume, copilul va da sens distorsionat la ceea ce vede sau i se explică pentru că îi lipseşte puterea de înţelegere. În comparaţie cu ceilalţi, el sa va simţi diferit, sentiment care îl va marca şi îl va determina sa se izoleze, sa nu-si gaseasca prieteni sau sa nu se simta acceptat", a declarat psihologul Keren Rosner pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net