Fraţii Becali către Prunea: «Ai turnat la DNA!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oamenii cu cea mai mare influenţă asupra jucătorilor de la Dinamo îl bănuiesc pe fostul portar că ar fi colaborat cu procurorii în dosarul transferurilor dubioase, pentru a scăpa ieftin în cazul „Mită pentru arbitri". Ioan Becali susţine revolta din „Ştefan cel Mare" pentru că nu concepe ca la clubul la care a fost învăţat să conducă, fie din umbră, fie ca oficial, să fie angajat Florin Prunea.

Pe aceeaşi temă:

Ioan Becali vrea să  desfiinţeze Dinamo!

Becali: "Jucătorii nu trebuie sancţionaţi. Pe Boştină şi Bratu nu-i impresariez!"

Ştim cine a fost în spatele lui Bratu & CO / Vorbesc despre Giovani?

Ce s-a întâmplat în ultimele zile la Dinamo, cu greva jucătorilor impresariaţi de „Becali Sport" este doar efectul.

Cauza trebuie căutată cu un an în urmă, în momentul în care Florin Prunea, acum manager sportiv în „Groapă", a fost pus sub anchetă în dosarul „Mită pentru arbitri".

Fostul portar al naţionalei nu a intrat la închisoare şi pentru că, suspectează fraţii Becali, Prunea ar fi oferit informaţii procurorilor în cazul transferurilor dubioase, în care sunt cercetaţi Ioan şi Victor Becali.

Iar acum, ex-goalkeeperul internaţional a ajuns conducător chiar la Dinamo, clubul unde impresarii au cea mai mare influenţă.

Deşi cei doi fraţi nu au fost de acord cu angajarea lui Prunea, Borcea şi Badea l-au ales totuşi pe fostul oficial de la Casa Fotbalului drept manager sportiv.

simeon stalpnicul png

Şi familia Becali a aşteptat cel mai prielnic moment pentru a aprinde fitilul. Ioan Becali, practic, a explodat când Prunea s-a luat, la Cluj, de Florin Bratu, care îi cerea socoteală lui Ţălnar pentru scapadele lui N'Doye.

Nu a suportat ca omul pe care îl bănuieşte că ar lucra cu anchetatorii împotriva sa să-i certe fotbaliştii.

Giovani a chemat mai mulţi jucători la Bucureşti, însă doat cinci s-au supus: Zicu, Adrian Cristea, Mărgăritescu, Boştină şi Alexe.

O altă nemulţumire a fraţilor Becali legată de Prunea este scandalul dintre acesta şi Vasile Turcu, omul pe care ei l-au împins la Dinamo, în urma căruia omul de afaceri şi-a anunţat retragerea din club.

Deci, Giovani şi-a mai pierdut un aliat din „Ştefan cel Mare". Acest scenariu, în care fraţii Becali îl suspectează pe Prunea că ar colabora cu procurorii, a fost confirmat şi de Cornel Dinu, însă „Mister" i-a luat apărarea managerului sportiv, susţinând că acesta nu are nicio implicare.

Mai citeşte:

Argăseală: "Ne-am făcut cruce de 3 ori când am văzut ce e la Dinamo!"

Tamaş: "La Dinamo vestiarul nu este unit!"

Stan: "I-aş da afară pe toţi" Vlădoiu: "Să se ia decizii drastice!"

Greviştii plătesc ratarea Europei

Dezbinată şi pe teren, şi în afara lui, Dinamo se vede nevoită să strângă rândurile, tot mai subţiri în ultimele zile, după ce cinci jucători au părăsit intempestiv cantonamentul, şi să prindă o poziţie de Liga Europei. Deocamdată, „câinii" sunt în grafic: ocupă locul şase, ultimul care duce în C2, o competiţie care ar aduce ceva sume la bugetul sărac al clubului.

Iar dacă şi obiectivul Liga Europei va fi ratat, Badea şi Borcea au un plan de rezervă, care să le recupereze banii pierduţi: greviştii să aducă bani de acasă.

Regulamentul clubului (ROI) le permite acţionarilor să recupereze într-o instanţă sportivă cu până la 50 la sută din suma de transfer plătită pe fiecare dintre răsculaţi.

De exemplu, dacă Zicu a costat 2 milioane de euro, Ianis trebuie să înapoieze 1 milion de euro.

Conform ROI, Dinamo trebuie să termine campionatul măcar pe podium. Dacă roş-albii se vor clasa mai jos de locul trei, diferenţa de bani încasaţi din drepturile TV dintre ultima poziţie a podiumului şi locul pe care „câinii" vor încheia sezonul li se va imputa greviştilor.

Măsura se referă strict la cei cinci jucători care au fugit din cantonament: Zicu, Adrian Cristea, Mărgăritescu, Boştină şi Alexe.

Ultimul, are totuşi o şansă să scape cu bine, fiind un tânăr uşor influenţabil. Florin Bratu este scutit de gravele repercusiuni, pentru că el, deşi a avut gura mare, s-a supus regulilor, mergând la echipa secundă la iniţiativa lui Ţălnar.

"DNA avea documente din alte părţi, nu Prunea a pus chibritul pe fitilul respectiv", Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net