Fraţii mei sunt îngeraşi, eu am rămas singură

Ultima actualizare:

Tot satul sucevean Gemenea vuieşte de nenorocirea ce s-a abătut asupra familiei Rusu. Patru copilaşi, nici unul mai mare de 8 ani, şi-au găsit sfârşitul în lada cu făină dintr-o joacă nevinovată.

"Irina merge şi discută cu ei ca şi cum ar fi în viaţă", a spus cu lacrimi în ochi o vecină care a asistat ieri la priveghi. Fetiţa ar vrea să îi ia la joacă, cum făcea de obicei. Micuţa le-a spus părinţilor că surioara ei o să se ridice imediat din sicriu şi că o să meargă împreună să se joace.

Citeşte şi:4 copii, morţi în lada cu făină

Botoşani: "Moaşa a scăpat pruncul din mâini şi l-a omorât!"

"Ioana e roşie în obraz, eu nu cred că a murit", i-a vorbit Irina mamei sale, Angela, care s-a întors pentru a-şi ascunde un hohot de plâns pe care n-a mai putut să şi-l controleze.

Tatăl, Dumitru Rusu, surdo-mut, le explică prin semne sătenilor veniţi să aprindă o lumânare la căpătâiul copiilor că el, fără fiii şi fiicele lui nu poate trăi.

În seara în care s-a abătut năpasta peste ei, tatăl copiilor, în vârstă de 74 de ani, le-a gătit cartofi celor patru îngeraşi. Când a văzut că nu vin la masă, a acoperit farfuriile cu ştergare, ca să nu se răcească, şi a plecat să-i caute prin vecini. A bătut din poartă-n poartă ca să-i găsească.

"A venit şi m-a întrebat dacă copiii lui nu sunt la mine în magazin", povesteşte Margareta Bandol, vânzătoare la chioşcul din sat.

Când au văzut disperarea părinţilor, mai mulţi vecini s-au adunat să-i caute împreună. "Târziu, fetiţa de 10 ani şi-a adus aminte că frăţiorii ei se jucau în lada din cămară. Atunci am aflat cu toţii grozăvia", spune îndurerată Cristina Masichevici, una dintre vecinele care au căutat în zadar copiii. Micuţii vor fi, astăzi, înmormântaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net