«Frumosule, scot eu frigul din tine pentru 30 de lei!»

Ultima actualizare:

    Zgribulite de frig, Viorica, Violeta şi  Maria au negociat minute bune tariful unei partide de sex. Voiau s-o facă în maşina Click!
Zgribulite de frig, Viorica, Violeta şi Maria au negociat minute bune tariful unei partide de sex. Voiau s-o facă în maşina Click!

Maria, Violeta şi Viorica. Deşi feţele le-au îngheţat, mâinile sunt vinete şi îşi rostesc mecanic oferta, nu se lasă. Afară sunt minus 10 grade Celsius, dar în intersecţia dintre Şoseaua Pipera-Tunari şi Centura Capitalei „fetele vesele" încep o nouă zi de muncă.

Cu o precizie matematică, vară sau iarnă, vin în cea mai importantă intersecţie din preajma Capitalei pentru a-şi oferi serviciile contra cost, pe bonuri de masă sau, câteodată, pe produse. Nu dau rest, nu le iese niciodată cu virgulă.

Şoferii mai vechi de pe TIR-uri le ştiu mai bine decât semnele de circulaţie, puţini le-au ratat, mulţi se scarpină şi azi.

Prostituatele îşi fac veacul la intrarea în comuna Tunari

simeon stalpnicul png

„Cele mai multe cereri le avem pentru sexul oral, care este 30 de lei. Pentru clienţii fideli dăm pe datorie. Suntem cunoscute şi respectate şi te încălzim mai ceva ca un calorifer. Servim pe toată lumea, de la şoferi care au drum pe lângă Bucureşti, la ţăranii care vor să aibă senzaţii tari, dăm egal la toţi" îşi descrie activitatea Viorica, cea mai fâşneaţă dintre toate.

Fetiţele găsesc un potenţial client în fiecare şofer care tranzitează Şoseaua de Centură a Capitalei

simeon stalpnicul png

Violeta, deşi are nume de floare este mai butucănoasă la vorbă. Nu-i place să fie fotografiată, aşa că ne înjură şi se preface inabordabilă. Este, de altfel, cea mai veche în breaslă dintre toate.

Mai citeşte:

Ascuns sub pat, un român fura banii clienţilor iubitei prostituate

Times: "România, cel mai mare exportator de prostituate din Europa"

Curvele noastre învaţă meserie de la o unguroaică

Stela, curva cu 900 de amenzi!

5000 $ partida de sex. Scump, domnule, scump!

Sexul cu prostituatele e viol dacă nu plăteşti

A „lucrat" câţiva ani buni în Portul Constanţa până când s-a îmbolnăvit. Acum este detaşată pe Centura Capitalei. Maria este cea mai mică şi e încă sfioasă. „Este mai mult cu lucratul, mai puţin cu vorbitul", ne deconspiră celelalte. Ne băgăm în seamă cu ele şi suntem asaltaţi cu poveşti lacrimogene despre taţi care au făcut abuzuri, copii care suferă de foame prin diverse colţuri ale ţării şi goana după bani pentru a supravieţui în lumea rea.

Plecăm pentru că nu ne mai putem înţelege cu ele. Sar ca nişte nevăstuici, dintr-o parte a drumului în cealaltă, la vederea oricărui camion. Fac ochi dulci şi căruţaşilor cu fier vechi.

Le-am dat bani să-şi ia ceai

Mai mult de o oră am stat în ger de vorbă cu Maria, Viorica şi Violeta. La plecare am schimbat numere de telefon şi le-am împărţit două bancnote de 10 lei.

Să aibă de un ceai sau de ce-or vrea ele. „Violeto, uite un fraier care ne dă bani degeaba!", se miră Viorica.

„Peştii", care ar fi trebuit să aibă grijă de fete, nu se văd pe nicăieri, dar pentru a nu ne forţa norocul o ştergem, nu înainte de a le promite că o să mai trecem să le vedem.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net