Fuge pământul de sub blocurile ANL

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ploile care au căzut asupra Constanţei, săptămâna trecută, au afectat mai multe zone din judeţul Constanţa. Faleza din cartierul constănţean Poarta 6 s-a prăbuşit pe o lungime de aproximativ 10 metri din cauza infiltraţiilor de apă din sol.

Alunecarea de teren a antrenat câteva tone de pământ care s-au dus la vale. În plus, în zona blocului OB7, faleza de pe malul portului s-a surpat. Imaginea este de-a dreptul dezolantă.

Peste tot sunt numai bolovani căzuţi, materiale folosite în construcţii şi resturi menajere. Oamenii sunt speriaţi şi spun că le este teamă ca nu cumva să aibă probleme şi mai mari de acum înainte.

„Ce ne facem dacă mai plouă? Ni se dărâmă blocul?", se întreabă o locatară din cartierul de blocuri ANL. La rândul său, Anca Preda spune că după ce s-a oprit ploaia, la sfârşitul săptămânii, trecute a crezut că o să rămână fără casă.

„Mai întâi ni s-au umplut boxele cu apă şi apoi am văzut cum se surpă malul", a spus femeia afectată.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Liviu Tramundana, în administrarea căreia se află falezele, a declarat că municipalitatea a trimis o echipă de specialişti în zonă pentru a evalua situaţia semnalată.

„Vrem să vedem de ce este speriată populaţia şi care sunt riscurile", a precizat el.

Reprezentanţii Primăriei au spus că vor trimite o echipă de specialişti în zonă pentru a evalua situaţia

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net