Gabriela Szabo dă startul crosului de sâmbătă de la Zalău. Gianina Corondan şi Cabral Ibaka îl prezintă

Ultima actualizare:

Premii pentru câştigătorii crosurilor

Premiile pentru crosul de 10 km sunt: locul I – cameră video, locul II - DVD player portabil, iar locul III – aparat foto. Vor fi alocate 18 premii pentru fiecare loc la acest cros. 

În cadrul crosului de 3 km, locul I va fi premiat cu un set de rachete de tenis, locul II cu un stepper, iar cei clasaţi pe locul III vor primi o minge de fitness. În total, 20 de premii vor fi oferite pentru fiecare loc din cadrul crosului de 3 km.

De asemenea, va fi organizată o tombolă specială, în cadrul căreia vor fi premiaţi 100 de câştigători. Printre premiile la tombolă se numără: mingi, rachete de badminton, palete de tenis, rucsacuri şi genţi.

Gabriela Szabo şi Diana Oprea antrenează copiii din Zalău

În plus, vineri, 6 mai 2011, între orele 12.00 – 15.00, pe Stadionul Municipal din Zalău, cele două campioane mondiale vor susţine un antrenament special pentru copii. În cadrul antrenamentului, copiii vor învăţa tehnici de încălzire, utile pentru a obţine rezultate cât mai bune la Crosul de 3 km şi la celelalte activităţi din cadrul Zilei Sportului.

Află cum vă puteţi înscrie în competiţii pe zalau.adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net