Gardieni de la Turnul Londrei, acuzaţi de hărţuirea unei colege

Ultima actualizare:

    Uniforma femeii a fost distrusă, iar în vestiarul său au fost lăsate scrisori 'de hărţuire'
Uniforma femeii a fost distrusă, iar în vestiarul său au fost lăsate scrisori 'de hărţuire'

Doi 'beefeaters' (gardieni la Turnul Londrei) au fost suspendaţi, iar al treilea face obiectul unei anchete după ce au fost acuzaţi de hărţuirea primei femei care a pătruns în această instituţie creată în secolul al XVI-lea.

'Putem să confirmăm că trei Yeomens (halebardieri) fac obiectul unei anchete ca urmare a unor acuzaţii de hărţuire; doi au fost suspendaţi', a indicat într-un comunicat o purtătoare de cuvânt a Palatelor regale istorice, organism care administrează Turnul.

Tabloidul The Sun a anunţat luni că Moira Cameron, 44 de ani, prima femeie numită 'beefeater', era vizată de o 'campanie de ură' din partea unor colegi, invidioşi de atenţia care i se acorda de la numirea în funcţie în 2007.

Astfel, uniforma sa tradiţională a fost distrusă, un articol cu numele său de pe enciclopedia on-line Wikipédia a fost falsificat, iar în vestiarul său au fost lăsate scrisori 'de hărţuire', a afirmat The Sun.

"Mâncătorii de carne" au ajuns ghizi turistici

Yeomen-ii (halebardierii), supranumiţi 'beefeaters' (mâncători de carne de vită) din cauza raţiei zilnice de carne pe care o primesc în fiecare zi, au fost însărcinaţi de regele Henric al VIII-lea (1509-1547) în secolul al XVI-lea să păzească Turnul Londrei, reşedinţă regală, apoi închisoare înainte de a deveni atracţie turistică.

În prezent în număr de 35, ei locuiesc în Turn, servesc adesea drept ghizi pentru vizitatori şi sunt foşti militari care au cel puţin 22 de ani de serviciu în forţele armate. Moira Cameron, din Argyll, Scoţia, nu a făcut nici ea excepţie.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net