Gardoş vrea să se însoare cu prietena din liceu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Florin Gardoş a trecut în doar şase luni de la postura de jucător de Liga a II-a, la titular incontestabil în Ghencea. Trecerea bruscă nu l-a schimbat însă pe longilinul stoper.

Gardoş a rămas modest în ciuda statului de vedetă pe care l-a căpătat în scurt timp. De altfel, jucătorul de 22 de ani nu frecventează cluburile, nu bea, nu fumează şi evită să fie văzut în oraş la ore târzii.

CITEŞTE ŞI

Gardoş: "Mi-era frică de faptul că n-o să rezist la Steaua!"

Presa italiană l-a considerat pe Gardoş cel mai bun jucător al Stelei

Gardoş: "E cel mai important meci din viaţa mea, sper să mă ridic la nivelul lui!"

„Am învăţat să fiu responsabil atât în joc, cât şi în viaţa privată", a recunoscut Florin. Tânărul fundaş a mărturisit că trecerea de la Chiajna în Ghencea a fost şocantă pentru el.

„A fost o zi halucinantă când am păşit în Ghencea. Am avut mari emoţii, nici n-am îndrăznit să intru în vestiar singur. Apoi, m-am întâlnit cu Rădoi, care se antrena cu Steaua şi mi-a urat bun venit, iar apoi m-am mai liniştit", a povestit, recent, fotbalistul adus de Piţurcă în Ghencea.

Gardoş a început fotbalul la Olimpia Satu Mare, în oraşul în care a şi întâlnit-o pe prietena lui.

În prezent student în anul III la Universitatea Ecologică, Gardoş trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cristina Ilieş, o tânără pe care o cunoaşte din Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş" din Satu Mare, acolo unde cei doi învăţau.

Relaţia lor datează de mai bine de patru ani, iar acum, deşi sunt despărţiţi de peste 600 km, continuă să fie împreună. Cum prinde câteva zile libere, Florin Gardoş dă o fugă până în oraşul natal, pentru a petrece măcar câteva ore cu prietena lui.

De altfel, fundaşul stelist va petrece şi sărbătorile de iarnă în Satu Mare, alături de familie şi Cristina. Pentru că relaţia lor merge foarte bine, numărul 6 din Ghencea se gândeşte şi la oficializarea ei, eveniment pe care cei doi îndrăgostiţi au început deja să-l planifice.

Steaua l-a descoperit la Chiajna

Florin Gardoş putea ajunge la Steaua încă din ianuarie 2010, când i-a fost propus lui Mihai Stoichiţă de către antrenorii de atunci ai Concordiei, Liţă Dumitru şi Adrian Bumbescu, însă fundaşul a fost refuzat de Valeriu Argăseală!

„L-am propus pe Gardoş la Steaua, pentru că inima mea a rămas acolo, dar Argăseală a zis că nu e de Steaua. E el mare specialist, ştie mai bine decât mine ce înseamnă un fundaş central...", mărturisea atunci Bumbescu.

În vară, fundaşul a ajuns până la urmă în Ghencea, în urma unei discuţii telefonice purtate cu Victor Piţurcă. „Am rămas şocat. Nu prea ştiam ce să spun. Ţin minte că mi-a spus că m-a urmărit la meciul cu Petrolul, în penultima etapă a sezonului, şi că a primit referinţe excelente despre mine. Atunci, pe moment, nici nu am realizat ce mi se întâmplă", a povestit Gardoş.

O «iubeşte» pe actriţa Megan Fox

Florin Gardoş este un mare amator de filme, printre preferinţele sale numărându-se „Gladiator", „Avatar", „Prison Break" şi horror-ul „Exorcizarea lui Emily Rose".

simeon stalpnicul png

Totuşi, pelicula preferată a fundașului de la Steaua rămâne „Transformers", film în care protagonistă este frumoasa Megan Fox, actriţă pe care jucătorul de 22 de ani o îndrăgeşte foarte mult. În timpul liber, lui Florin Gardoș îi place să schieze sau să înoate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net