Ghaddafi jr. a lăsat un Porsche în loc să plătească nota la hotel

Ultima actualizare:

Al Saadi Ghaddafi, unul dintre fii dictatorului libian are o datorie de 392.000 de euro euro la un hotel din Rapallo (coasta Liguriei, între Genova şi La Spezia), informează adevarul.it.

Datoria a fost acumulată în perioada în care Al Saadi intenţiona să se transfere la clubul Sampdoria, după ce fusese legitimat la Perugia şi Udinese. Mai exact în vara anului 2007, când Al Saadi s-a prezentat la hotel cu o armată de gărzi de corp, secretari şi alţi servitori.

În timpul sejurului fiul dictatorului a dat numeroase pretreceri, toate cu mâncăruri şi băuturi scumpe. De altfel cariera de fotbalist în Italia a încheiat-o în urma primului test anti-doping la care a fost supus.

Tribunalul din Chiavari a decis că Ghaddafi jr. trebuie să plătească în întregime suma datorată, plus 5.000 de euro cheltuieli de judecată.

Conducerea hotelului Grand Hotel Excelsior din Rapallo a încercat pe cât posibil să păstreze discreţia în acest caz. Ambasada Libiană a spus că nu virează niciun euro dacă nu are un ordin de la Tripoli în acest sens.

După ce antrenorul Sampdoriei din acele timpuri, Riccardo Garrone, şi-a explimat dubilie legate de utilitatea jucătorului libian, acesta a plecat pe Coasta de Azur.

A lăsat ca amintire în faţa hotelului un Porsche 4x4 cu o „cilindrată imposibilă”, după cum precizează sursa citată. Maşina, după doi ani în care a stat nemişcată nu suferă de trecerea timpului şi este „strălucitoare” mai precizează „Corser”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net