Gigi, aici vrei să muţi Steaua?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Supărat din cauza faptului că primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a dat fanilor autorizaţia de a protesta în faţa sediului Stelei, aflat chiar la “palatul” său din Aleea Alexandru, latifundiarul din Pipera este decis să ia măsuri în acest sens.

„Aceşti suporteri nu vor mai avea ocazia să vină acasă la mine. Am să mut sediul clubului la Ghimpaţi, în judeţul Giurgiu, n-au decât să protesteze în fiecare zi acolo. Aşa, o să mă doară pe mine în cot de scandările lor", a mărturisit Gigi Becali.

Citeşte şi:

Maicon: «Idolul meu e Dumnezeu!»

Victor Piţurcă, audiat în dosarul "Valiza"

Maicon: "Muncesc pentru echipă şi sunt fericit că am câştigat"

Becali instaurează sistemul "Big Brother" la Steaua

Nu este pentru prima oară când patronul Stelei aminteşte numele micuţei comune giurgiuvene. În urmă cu doi ani, supărat din cauza faptului că Unirea Urziceni a câştigat campionatul, Becali a exclamat: „Dacă Steaua n-ar fi adus puncte României, după semifinala de Cupa UEFA din 2006, anumite echipe ar fi jucat tot pe la Ghimpaţi sau Urlaţi, în loc să meargă în Liga Campionilor".

Din cauza unor conflicte cu generalii din MApN, Gigi Becali a vrut să mute echipa la Buzău, la începutul sezonului actual, însă până la urmă roş-albaştrii au rămas în Ghencea, datorită intervenţiei lui Victor Piţurcă şi a lui Anghel Iordănescu.

De asemenea, acum cinci ani Becali a intenţionat să schimbe numele echipei. „Steaua se va numi de acum înainte «Steaua Creştină», iar sigla va fi o stea cu opt colţuri, bizantină, a biruinţei. Cu ea pe piept, Real Madrid va mingea numai în bară, iar Steaua va da gol la prima ocazie", spunea Becali.

Locul de vânătoare al lui Ceauşescu

La 10 decembrie 1989, Nicolae Ceauşescu a împuşcat, în pădurea Ogarca, din Ghimpaţi, aproape 400 de fazani în 3 ore. „El nu-şi încărca arma. Ochea şi trăgea în sus. Avea în spate doi băieţi, armurieri, care îi încărcau armele", a declarat fostul tehnician silvic Ion Tache.

Despre comuna Ghimpaţi

- este situată la 40 km de Bucureşti, fiind aşezată la intersecţia Şoselei Giurgiu-Târgovişte cu Şoseaua Bucureşti-Alexandria- are circa 6.000 de locuitori- celebrul cântăreţ Radu Vasile, alias Tamango, este consilier al primăriei din comună- lăutarii din satul Naipu, aparţinând comunei, au acelaşi stil ca şi lăutarii din Clejani- spitalul comunal a fost desfiinţat recent, urmând a fi transformat în cămin de bătrâni- echipa locală, Unirea Ghimpaţi, se zbate în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii a IV-a Giurgiu

"Supermagazin", un mall pentru locuitorii comunei

Elevii şcolii din Ghimpaţi ar putea fi noua generaţie de protestatari

Biserica din Ghimpaţi a fost ridicată în 1866

Echipa Unirea, mândria comunei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net