Gigi Becali, te zgârceşti la puşcăriaşi?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zile grele în această perioada de criză şi pentru patronul Stelei, Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a găsit cea mai ieftină soluţie cu putinţă pentru a îndepărta zăpada de pe teren, plătind 700 de lei pentru 100 de puşcăriaşi de la Jilava.

Zilele în care Becali închiria elicopterele Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru a le folosi pe post de ventilatoare pentru uscarea gazonului au apus.

Acum, el se mulţumeşte cu o metodă tipic românească de deszăpezire: datul la lopată şi căratul zăpezii în saci de plastic. Ieri, circa 100 de deţinuţi de la Penitenciarul Jilava au fost aduşi cu autocarele pe Stadionul Ghencea şi s-au apucat sârguincios de muncă.

Mai citeşte:Becali nu e prof de sexologie: "Nu-l învăţ pe Tănase cum să facă sex oral!"Gigi Becali: «Dau un teren pentru un transfer!»Steaua îşi scoate căpitanul la tarabăBecali: "Aduc doi jucători". Stoichiţă: "Vreau un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant!"Becali, «omorât» de fanii Stelei pe InternetBecali: «Aduc suporteri de la Tiraspol în Ghencea»

Înarmaţi cu lopeţi şi cu folii de plastic, păziţi de jandarmi, puşcăriaşii au început să care zăpada adunată pe gazon. Obiectivul lor era clar: deszăpezirea a cel puţin jumătate din teren, pentru a le oferi oaspeţilor olandezi posibilitatea unui antrenament oficial.

Ordonaţi zece câte zece, deţinuţii s-au împărţit în echipe, unele dând la lopată, celelalte împachetând zăpada amestecată cu noroi şi scoţând-o afară.

Unul dintre "lopătarii" şefi, Cristian Stan, un tâlhar cu ani grei de puşcărie, spune că ieşirea de pe "Steaua" e un mare triumf: "Aşa o să am şi eu prilejul să mă laud acasă, când voi ajunge, că am fost pe acelaşi teren cu Zapata şi Kapetanos, şi asta fără ca Gigi să mă plătească cu milioane de euro", se amuză Cristi.

"Bulgaru", din Pantelimon, deţinut cu state vechi la Jilava, e mai rezervat. Se uită pe sub coada ochiului la colegii lui de puşcărie şi spune: "Să nu ne audă ăştia, că eu nu sunt stelist! Am venit aici să mai iau aer şi să muncesc, că orele astea se pun la liberare. Nu de bani suntem aici. Că tot ce primim noi de la Becali e egal cu zero!", spune "Bulgaru".

Ceva mai retras şi trăgând agale o lopată mare după el, Romi Varga, zis "Irina", se codeşte.

Parcă nu arată bine aşa obosit în poze. Până la urmă e convins de colegi. Se fâstâceşte în faţa aparatului de fotografiat, ca o mare vedetă pe o scenă imensă.

"Nici nu ştiu ce simt când sunt pe iarba Stadionului Steaua, echipă care e la sufletul prietenului meu, rămas la Jilava", se confesează "Irina".

Au pregătit meciul cu Twente în zăpadă

Cum meciul de azi cu Twente contează doar pentru palmares, şedinţa de pregătire de ieri a Stelei a semănat cu o ieşire câmpenească după prima zăpadă.

Astfel, Petre Marin şi ceilalţi stelişti au preferat în locul antrenamentului luptele la sol, bătăiele cu bulgări, voia bună şi alergările uşoare vreme de un sfert de oră.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net