Gigi le pune spioni pokeriştilor

Ultima actualizare:

Pe lângă discoteci, baruri şi cluburi, câţiva dintre jucătorii roş-albaştri şi-au redescoperit pasiunea pentru adrenalină.

Lideri la acest capitol: prietenii de nedespărţit Bogdan Stancu şi Cristi Tănase, plus copilul-problemă Cosmin Matei. Cei trei au fost surprinşi de paparazzi acum o săptămână la hotelul Marriot, unde gaşca veselă a zăbovit câteva ore la masa de poker, pariind sume modice.

Chiar dacă nu au întârziat mai mult de 22.30, fotbaliştii au intrat imediat în vizorul lui Gigi Becali, care nu are de gând să tolereze astfel de ieşiri.

„L-am pus pe MM Stoica să se intereseze de incidentul cu cazinoul. O să mă întâlnesc cu ei şi o să le spun că nici un jucător nu are voie să calce într-un cazino cât timp este sub contract cu Steaua. Acolo e dracu', pierzi bani, te cerţi cu familia acasă... Când ajungi la un cazino mai bei ceva, mai găseşti o femeie şi începi să iroseşti sume mari. Ei joacă pe bani puţini, dar stau până dimineaţa şi nu mai au chef de antrenamente", a punctat latifundiarul.

Nervos, acesta a luat legătura cu Meme, transmiţându-i că este direct responsabil ca steliştii să nu joace poker nici între ei, în cantonament, în caz contrar urmând să-i amendeze cu până la 5.000 €. Astfel, la Belek, unde roş-albaştrii petrec prima stagiune de pregătire, Meme şi Răducan îi „spionează", pentru a se asigura că evită jocurile de noroc.

Citeşte şi:

Gigi Becali şi Piţi şi-au spălat rufele la TV / "Fac cancer dacă nu apar la TV

Gigi Becali: "Îi vrem şi pe Wesley şi pe Moraes! Sunt şanse să-i aducem pe amândoi!"

Becali: "Lăcătuş mi-a zis că nu mai vrea jucători. Îi mulţumesc!"

Patronul Stelei a fost un împătimit al cazinourilor

Patronul stelist ştie de ce nu îi lasă pe jucătorii săi să se distreze în cazinouri. La rândul lui, Gigi Becali a petrecut foarte mult timp jucând sume uriaşe la blackjack sau ruletă.

El ajunsese, la un moment dat, să aibă o datorie de peste două milioane de euro către cazinoul de la Marriot. Totuşi, după ce a fost arestat în urmă cu aproape doi ani, finanţatorul roş-albaştrilor a mărturisit că a renunţat la acest viciu.

„Cazinoul e imperiul dracului, e dracul gol", a punctat Becali. Latifundiarul a recunoscut că nu potenţialele câştiguri îl motivau să joace la ruletă, ci adrenalina pariurilor.

„Eu nu am mai vrut să mă joc. Oricum, niciodată nu intram într-un cazino cu gândul să scot bani pentru că mi-aş fi pierdut minţile. Eu am donat banii încasaţi la ruletă", a mai explicat patronul din Ghencea, care a rămas însă un mare fan al jocului de table, dar şi al tabinetului.

Vărul Giovani a făcut scandal monstru la un turneu

Nici vărul lui Gigi Becali, Giovani, nu e uşă de biserică. Cu microbul pokerului în sânge, fostul agent de jucători a fost implicat în câteva scandaluri serioase cu oficialii cazinourilor. Cel mai notoriu caz s-a petrecut la turneul WTP Bucharest, când Giovani Becali a părăsit masa înainte să termine fisele.

Becali s-a enervat că unui alt jucător i se făcea masaj. Ulterior, fostul impresar a aruncat fisele de joc în tavan şi a înjurat. Tocmai de aceea, el vrea să discute între 4 ochi cu protagoniştii ultimului scandal. „În calitate de cunoscător, o să am o întâlnire cu cei trei. Pokerul e foarte periculos", a declarat Giovani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net