Gigi pune 10.000.000 euro pe masă

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

„Sunt un om distrus anul ăsta, acum nu fac decât să-mi ling rănile. Sunt distrus, bătut, îmi văd de treaba mea acum. Trebuie să închid gura şi să vedem la anul", a explicat Gigi Becali motivul pentru care doreşte atât de mult ca Victor Piţurcă să antreneze din nou în Ghencea.

Pentru a-l convinge pe fostul selecţioner, care este curtat intens şi de Universitatea Craiova, latifundiarul din Pipera s-a decis să-i pună pe tavă un buget considerabil.

"Până nu vine alt antrenor, Mihai Stoichiţă nu pleacă. Dacă nu vine Piţurcă, atunci sunt şanse şi să rămână Stoichiţă, iar Pustai nu are ce să caute la Steaua! Cu Piţurcă discut la modul general, nu am negociat nimic. Trebuie să punem lucrurile cap la cap. I-am spus că, în momentul în care voi sta la masă cu el, îi arăt un cont de zece milioane de euro, îi spun ce vreau, iar el îmi zice de ce are nevoie. Poate cheltuim doar trei milioane, că mi-a spus că nu are nevoie de bani mulţi", a spus Gigi Becali.

Rămâne de văzut dacă Becali va reuşi să facă rost de bani în timp util, fiind de notorietate faptul că patronul Stelei a avut probleme foarte mari cu lichidităţile în ultimii doi ani.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net