Giovani a vrut să-şi «mărite» ginerele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pe lângă nunta lui Borcea cu Alina Vidican, lumea mondenă din Bucureşti se mai pregăteşte de o petrecere grandioasă, în această vară.

Este vorba de căsătoria Pamelei (24 de ani), fiica cea mare a lui Giovani Becali, cu logodnicul ei, Bogdan Marinescu (32 de ani).

Citeşte şi:

Giovani, la munca de jos! - FOTO

Badea l-a «driblat» pe Giovani Becali

Hagi a plecat pe 250.000 de euro de la Galatasaray

Fata fostului agent de jucători şi omul de afaceri stabilit în Germania, la Munchen, au decis să-şi unească destinele în urmă cu doi ani, însă vor face pasul cel mare abia în această vară.

Giovani Becali, pentru care familia este aproape o religie, a fost convins cu greu să-şi lase fata să se mărite de tânără.

Fostul impresar a avut şi o idee mai puţin obişnuită: viitorul ginere să-şi schimbe numele de familie, din Marinescu în Becali. Adică să treacă soţul pe numele miresei. Băiatul l-a refuzat însă politicos, iar Giovani nu a mai insistat.

De ce a dorit Giovani ca ginerele său să se numească Becali? Pentru că machidonii nu doresc să înstrăineze averea.

Aceştia preferă ca fetele lor să se mărite cu băieţi din cercul lor de prieteni, din anturajul lor, tocmai ca bunurile familiei să rămână tot la ei.

În plus, Giovani şi-a dorit mereu să fie tată de băiat. El este părintele a trei fete, pe lângă Pamela, avându-le şi pe Andreea (21 ani) şi Laura (11 ani). Nici fratele său Victor, şi nici vărul său, Gigi de la Steaua, nu au reuşit să devină taţi de băieţi.

Victor are o fiică, Alina (17 ani), iar Gigi, la fel ca Giovani, trei fete: Theodora (15 ani), Alexandra (12 ani) şi Cristina (10 ani).

Botez ca-n poveşti pentru fiica mică

Dacă primele două fete ale lui Giovani, Pamela şi Andreea, au rămas mai aproape de tatăl lor, mezina familiei Becali, Laura, locuieşte cu mama sa în Columbia.

simeon stalpnicul png

Fostul agent nu a divorţat de Stella Becali Hernandez, dar cei doi sunt separaţi, trăind acum pe continente diferite. La naşterea sa, Laura a avut parte de un botez ca-n basme şi o petrecere pe măsură, la care au luat parte 500 de invitaţi, cam tot atâţia fiind aşteptaţi şi la nunta Pamelei.

Giovani a dat o petrecere atât de mare, pentru că s-a gândit că el nu va trăi îndeajuns de mult încăt s-o vadă pe fata cea mică în rochie de mireasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net