Gorj: O directoare de bancă a furat 270.000 lei din bancomate

Ultima actualizare:

    Femeia a fost arestată
Femeia a fost arestată

Femeia de 29 de ani, din judeţul Gorj, a fost reţinută, astăzi, de către poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor,  pentru comiterea infracţiunii de delapidare, prejudiciul creat unităţii bancare la care este angajată fiind de 270.000 lei.

Directoarea adjunctă a efectuat tranzacţii ilegale timp de doi ani, iar astăzi a ajuns în arestul Poliţiei Gorj. „Astăzi, cu ocazia cercetărilor efectuate în dosarul penal privind pe M.A., în vârstă de 29 ani, din judeţul Gorj, cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor au dispus reţinerea suspectei, pe bază de ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore şi au introdus-o în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Din probatoriul administrat până în prezent s-a stabilit că suspecta, având calitatea de director adjunct în cadrul unei unităţi bancare, în perioada 2008-2010, şi-a însuşit din casetele pentru bancomate, diverse sume de bani şi, totodată, a încheiat în mod fictiv mai multe contracte de credit în numele altor persoane, obţinând în mod fraudulos suma de 270.000 lei“, anunţă Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Mâine, femeia de 29 de ani va fi prezentată cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru comiterea infracţiunii de delapidare.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net