Hai la treabă, cu scule de închiriat!

Ultima actualizare:

    Plăteşti 24 de lei pe zi pentru  o bormaşină şi 100 de lei pentru  o maşină de tuns iarba
Plăteşti 24 de lei pe zi pentru o bormaşină şi 100 de lei pentru o maşină de tuns iarba

Ai munci, dar n-ai cu ce. Ştii că sculele sunt scumpe, nu ai bani să-ţi dotezi locuinţa cu aşa ceva, acum, aşa că mai bine te gândeşti să chemi specialistul. Dacă, însă lucrarea este una simplă, pe care o poţi face şi singur, mai ai o soluţie: sculele de închiriat.

Nu eşti un mecanic sau un maistru, de profesie, şi nu ai în dotare, acasă, niciun fel de scule. Însă, câteodată, o simplă bormaşină sau o maşină de tuns iarba te poate scăpa de multă bătaie de cap.

Dacă nu ai bani să le cumperi, pentru că oricum îţi trebuie doar ocazional, soluţia închirierii lor de la firmele de specialitate este cea mai bună variantă.

Bricostore, spre exemplu, îţi pune la dispoziţie bormaşini cu percuţie, ciocan rotopercutant, pickhamer electric sau maşini de şlefuit la preţuri ce pornesc de la 25 de lei pe zi, fierăstrău sau polizor cu preţuri de la 30 de lei pe zi sau chiar aspiratoare pentru curăţat covoare, pentru 40 de lei pe zi.

"O maşină de tuns iarba costă 100 de lei pe zi, iar garanţia cerută este de 120 de lei. Dacă se strică, iar defectul nu este din vina celui care a închiriat, nu se plăteşte nimic. Altfel, maşina este dusă în service şi se plăteşte doar piesa deteriorată", explică reprezentanţii magazinului.

Alte firme au renunţat la garanţie, închiriind sculele doar pe baza unui proces verbal.

"Pentru o bormaşină cerem 24 de lei pe zi, o drujbă se închiriază cu 80 de lei, un aparat de sudat cu 100 de lei, o scară de 12 metri cu 80 de lei, o pompă de scos apa cu 80 de lei, iar un rotopercutor cu preţuri între 70 şi 150 de lei pe zi. Pentru perioade mai mari se acordă reducere", spune Bogdan Coban, reprezentantul Active Tools (www.sculedeinchiriat.ro).

Preţul la vânzare, de sute de ori mai mare

Pe site-ul www.inchirieriunelte.ro, o maşină de găurit costă, la închiriat, circa 45-60 de lei pe zi, o rindea 65 de lei, o drujbă 100 de lei, iar un aparat de sudură 100 de lei. “Dacă doriţi să cumpăraţi un asemenea produs, preţul este infinit mai mare. Spre exemplu, un aparat de sudură costă 4.500 de lire, iar o drujbă 3.200 de lei. Pentru fiecare piesă cerem, persoanelor fizice, garanţie de 500 de lei”, explică Ion Udrea, reprezentantul Decent Construct.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net