Helen este cea mai cunoscută vedetă de chat erotic din Italia FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Helen este o italiancă în vârstă de 27 de ani care îşi câştigă banii fiind una dintre cele mai căutate gazde de chat erotic din Italia. Ea a început această meserie la vârsta de 22 de ani, când a plecat de acasă pentru a se întreţine şi trăi singură.

Datorită unor conjuncturi care au lăsat-o fără loc de muncă, italianca a decis să devină animatoare pentru împătimiţii chat-ului erotic. După ce a căpătat experienţă în domeniu, ea a publicat un manual cu instrucţiuni pentru toate femeile care doresc să urmeze aceeaşi carieră.

"Il manuale della Perfetta webcam girl" (Manualul pentru fata perfectă de chat erotic) a fost promovat şi publicat de către editura italiană "Murisa".

Helen este la a doua sa publicaţie, după ce în anul 2007 a scris "Jurnalul unei webcam girl" care a stârnit critici din partea presei din PeninsulaItaliei.

Ea a explicat care sunt riscurile meseriei, despre ce este noua sa carte şi a dezvăluit chiar şi cât câştigă lunar. Astfel, ea a recunoscut că uneori, unii dintre clienţi devin obsedaţi şi apoi încep să o agaseze.

Totodată a declarat că prin natura meseriei este protejată de astfel de persoane. În privinţa criticilor primite, Helen a spus că "Italia este o ţară de ipocriţi. Mulţi m-au criticat şi apoi i-am vazut pe chat cautându-mă".

Vezi aici GAELRIE FOTO INCENDIARĂ cu Helen şi află cât câştigă lunar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net