Hoţul-cuţitar, oprit cu focuri de pistol

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Focuri de armă pe străzile Capitalei. Mai multe echipaje de poliţie din Bucureşti şi Ilfov au încercat să oprească, marţi noapte, un bulgar care furase un taxi.

Deşi au fost trase 10 cartuşe după fugar, acesta nu a putut fi oprit decât după ce a pierdut controlul autoturismului, la intrarea în localitatea Mogoşoaia din judeţul Ilfov.

Era ora 2.30 când liniştea nopţii a fost spartă în zona Bucureştii Noi de sirenele mai multor maşini de poliţie care alergau un taxi galben.

Şoferul Carmin Zlat a fost cel care a anunţat poliţia după ce a fost deposedat cu forţa de maşină.

„Am luat un bulgar care a zis că îl doare inima şi iniţial mi-a zis să îl duc la cel mai apropiat spital. Apoi s-a răzgândit şi mi-a zis să fac la stânga, să-l duc la o farmacie. La un moment dat, mi-a arătat un cuţit. Era agitat rău, aşa că am deschis uşa şi am sărit", povesteşte Carmin Zlat.

A sunat la 112 şi a cerut ajutor. Era ora 2.00, intersecţia Calea Vitan-Şos Mihai Bravu. Nu mai puţin de 10 echipaje s-au angajat în urmărirea bulgarului, într-o cursă nebunească pe străzile Capitalei şi apoi pe drumurile din judeţul Ilfov.

simeon stalpnicul png

„Pentru că şoferul nu a vrut să oprească, au fost trase 10 cartuşe spre cauciucuri şi geamuri. Urmărirea s-a terminat în gardul care delimitează scuarul de la intrarea în localitatea Mogoşoaia", ne-a precizat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

În urma coliziunii, „şoferul de ocazie" a fost preluat de un echipaj SMURD şi a ajuns la Spitalul Elias cu politraumatisme, iar maşina a fost grav avariată.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net