Ianis Zicu s-a dus cu mama la tratament!

Ultima actualizare:

Mamei lui Zicu i s-a descoperit în urmă cu trei ani şi jumătate o tumoare în zona pieptului. Femeia a fost suspectată de cancer la sân.

Zoe Zicu s-a operat la o clinică din străinătate, după care a urmat un tratament cu citostatice. Boala a regresat, dar mama jucătorului nu şi-a revenit complet.

Fotbalistul a suferit enorm în această perioadă, iar transferul la Timişoara a reprezentat unica rază de soare din viaţa sa, mai ales că în acelaşi timp a şi divorţat de fotomodelul Mihaela Tudor.

Profitând şi de deplasarea în Bucureşti pentru meciul cu Dinamo, Zicu a programat pentru week-end-ul ce tocmai a trecut o întâlnire cu familia sa. Ianis s-a văzut ieri cu tatăl Nicolae şi cu mama Zoe, hotărând să plece pentru o zi în străinătate, cel mai probabil în Austria, la o clinică de specialitate, unde femeia să efectueze un control amănunţit asupra bolii sale.

Timişorenii l-au ascuns de «câini»

Ianis a fost în centrul atenţiei şi pentru meciul de sâmbătă, cu Dinamo, 0-0. Timişorenii au anunţat înaintea partidei că Zicu nu va juca, pentru că dinamoviştii ar fi ameninţat cu intrări dure asupre machidonului.

Deşi Ianis a venit separat de lotul bănăţean în Bucureşti, iar la stadionul din „Groapă" s-a prezentat în ţinută de stradă, internaţionalul de 27 de ani a fost titular. Ianis a primit înjurături din partea suporterilor „câinilor" pe toată durata partidei.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net