Ienei a acceptat să revină în Ghencea

Ultima actualizare:

Deşi iniţial acceptase bucuros să facă echipă cu Piţurcă, Ienei a evitat ulterior să dea un răspuns definitiv. Motivul? Nea Imi trăieşte de foarte mulţi ani la Oradea, alături de soţia sa, Ileana Gyulai.

     Mai citeşte:          Gigi Becali: "De achiziţii se ocupă doar Piţurcă"          Dragomir: "Piţurcă este alegerea perfectă"          Piţurcă s-a înţeles cu suporterii: Gigi Becali nu are ce căuta la echipă!          Lotul complet al lui Piţurcă pentru stagiul din Austria          Emeric Ienei, nemuţumit de calitatea meciurilor de la Mondial

„Motivul pentru care nu am acceptat până acum a fost acela că aici, la Oradea, am o casă cu trei camere, garaj, un confort necesar la vârsta mea. Nu puteam ca la 73 de ani să mă sui în tren cu trei costume şi să spun: «Gata! Vin la Steaua!». Am nevoie de o şedere normală, nu la hotel, ci undeva unde să stau cu soţia mea şi să avem grijă unul de celălalt. Odată rezolvată problema, vin, văd care e situaţia şi mă apuc de treabă. Vreau să ajut", ne-a dezvăluit fostul antrenor.

De confortul lui Nea Imi s-a ocupat tot Piţurcă. „Am dat ordin să i se cumpere lui Nea Imi o casă în Bucureşti. Eu nu ştiu nimic, ştie Piţurcă, el ţine legătura. Aşa e convenţia noastră, el ia toate deciziile. El e stăpânul", a zis Gigi Becali.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net