Iepuraşii de Paşte, ucişi de maidanezi!

Ultima actualizare:
Iepuraşii ţopăiau zglobii  prin ţarcul amenajat în  centrul oraşului de pe Bega
Iepuraşii ţopăiau zglobii prin ţarcul amenajat în centrul oraşului de pe Bega

A fost o adevărată tragedie, ieri dimineaţă, la Timişoara! Agenţii de poliţie locală au găsit cei 10 iepuraşii care animau Târgul de Paşte  din Piaţa Victoriei, fără viaţă. Măcelul a fost făcut pe timpul nopţii de duminică spre luni.

Cei 10 iepuraşi aduşi de la Grădina Zoologică din Timişoara pentru a anima Târgul de Paşte ce are loc în Piaţa Victoriei, au pierit într-o noapte.

"Iepuraşii au fost omorâţi de câini. Gardul care apăra animăluţele e mic, deci câini nu au avut nici o problemă ca să sară în ţarc ", ne-a declarat Aurel Turcu, angajat al Primăriei Timişoara. Cei care au găsit cadavrele au fost poliţiştii comunitari.

"Dimineaţă, iepurii erau morţi. Una dintre bănuieli este că au fost mâncaţi de câinii comunitari. Poliţia Locală a mai avut cereri de intervenţie pe tema câinilor vagabonzi, dar firma care se ocupă de acest serviciu a refuzat să vină. Rolul agenţilor de Poliţie Locală din zona centrală nu este să păzească iepurii, ci să asigure protecţia cetăţenilor. Are loc o ancheta interna pe aceasă temă. La ora actuală sunt verificate rapoartele de patrulare ale angajaţilor care au avut în serviciu centrul oraşului", a spus Nicoleta Popa, ofiţer de presă al Poliţiei Locale.

Autoriţăţile locale nu se lasă şi vor să pună rapid alţi iepuri în ţarcul gol. Timişorenii speră ca micile animale să fie păzite de data aceasta, fiindcă maidanezii le dau târcoale "urecheaţilor" mai ales noapte.

Duminică - Iepuraşii ţopăiau zglobii prin ţarcul amenajat în centrul oraşului de pe Bega

Ţarcul  a rămas gol
Ţarcul a rămas gol

Luni - Ţarcul a rămas gol


    Ţarcul  a rămas gol
Ţarcul a rămas gol
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net