«Iepuraşul a venit mai devreme cu Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Elena Manolache  şi-a făcut fiica  fericită după ce a  câştigat o tabletă la  Click!MANIA
Elena Manolache şi-a făcut fiica fericită după ce a câştigat o tabletă la Click!MANIA

O nouă zi, alţi câştigători! Lozurile Click!MANIA le-au adus românilor peste 2.300 de premii. Elena Manolache a cumpărat Click! şi a câştigat o supertabletă. Tu ai luat ziarul azi? Desfă clapeta lozului şi ia-ne premiile!

Nu are timp să se uite la televizor, aşa că zilnic se opreşte la chioşc şi-şi cumpără ziarul preferat. Iar ultima oprire a fost cu noroc. Elena Manolache (45 de ani) a câştigat cu Click!MANIA o tabletă de ultimă generaţie. „Nu am timp de tv şi-n drumul spre muncă iau ziarul ca să mai aflu şi eu noutăţile. E primul meu câştig şi mă bucur enorm. Mai ales că fiica mea îşi doreşte foarte mult o tabletă, iar acum o va primi. O să-i fac o surpriză de «iepuraş»", ne-a spus câştigătoarea, care este lucrător comercial.

Vichi Ciocârlan (43 de ani) se numără şi el printre câştigătorii Click!MANIA. Bucureşteanul a câştigat 200 de lei la cel mai iubit concurs. „E primul meu câştig. Am participat la toate ediţiile şi acum s-a lipit norocul şi de mine. Banii au picat la ţanc. O să-i păstrez pentru masa de Paşte", ne-a spus bărbatul, care lucrează în construcţii.

simeon stalpnicul png

Ţi-am pregătit două supermaşini

Maşini, tablete, bani, telefoane, brăţări, ochelari sau abonamente! Sunt premiile pregătite de Click!MANIA pentru cititori. Iată tot ce trebuie să ştii despre concursul nostru.

Cât durează concursul? Tichetele de concurs sunt lipite zilnic pe ziarul tău preferat, până pe 15 mai 2014, cu excepţia zilelor de 20 şi 21 aprilie când ziarul Click! nu va apărea pe piaţă deoarece în aceste zile este Sărbătoarea Paştelui. Câte premii sunt în joc? Ţi-am pregătit 11.012 premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de 570.000 de lei. Ce poţi câştiga? Sunt în joc: 2 maşini: un Citroën C-Elysée şi un Peugeot 208, premii în bani, tablete şi telefoane de ultimă generaţie, brăţări UV, abonamente la ziar şi ochelari de soare.

Unde revendici premiul? Sună la 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 sau 0318.603.428, între 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul norocos. Participanţii abonaţi la care în weekend ziarul nu ajunge pot suna, pentru revendicarea premiilor de sâmbătă şi duminică, în lunea următoare între 08.30 - 17.00.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net