Îl recunoşti pe Jude Law?

Ultima actualizare:

Starul interpretează rolul unui model transsexual, pe nume Minx. Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, Law a apelat la perucă şi la machiaj.

Acum, actorul e de nerecunoscut cu peruca neagră, rochia strâmtă şi machiajul ţipător.

"Cu cât devenea mai feminin, cu machiajul şi peruca, cu atât interpretarea sa părea mai naturală", spune regizorul peliculei, Sally Potter.

Actorul recunoaşte că a trebuit să se epileze pentru a corespunde cerinţelor rolului: "În prima zi, mi-a luat multe ore să scap de părul de pe corp. Mi-a fost cam frică să mă epilez cu ceară, aşa că am ales varianta bărbieritului".

Un fapt inedit legat de filmul "Furia" e acela că a avut premiera pe mobil, pelicula putând fi descărcată gratuit, prin intermediul site-ului Babelgum.

Pentru cei care nu deţin telefoane mobile de ultimă generaţie, filmul poate fi urmărit online, de la data de 28 septembrie.

Dustin Hoffman, doamnă după trei ore de machiaj pe zi

Protagonistul unei fascinante comedii în regia lui Sydney Pollack, Dustin Hoffman poate fi admirat în "Tootsie" (1982), în rolul doamnei Dorothy Michaels.

Pentru a se transforma în femeie, actorul era supus zilnic la cel puţin trei ore în cabina de machiaj: "Cosmetizarea mea dura trei ore, de la machiaj, perucă, nenumărate ţinute, întinsul pielii. Se chinuiau să îmi confere o imagine cât mai feminină. Am avut mari probleme cu pielea. Trebuia să mă bărbieresc de câteva ori pe zi ca să nu se vadă nici o urmă a părului facial", spune Dustin.

Robin Williams, inspirat de bonă

În filmul "Doamna Doubtfire" (1993), Robin Williams vrea să-şi recucerească soţia, iar pentru asta se travesteşte în bona Euphegenia.

Ca să devină femeie, actorul petrecea patru ore şi jumătate la machiaj.

Masca pe care a purtat-o Williams era formată din opt părţi care necesitau un timp îndelungat pentru aplicare.

Pentru a-şi creiona personajul, starul s-a folosit de imaginea bonei sale din copilărie.

John Travolta:«Ca femeie, eşti mai respectat»

Un costum greu, de 14 kilograme, perucă şi mult machiaj, iată elementele care l-au transformat pe John Travolta în... Edna, personaj în filmul "Intrigi de culise" ("Hairspray").

Pentru acest rol, Travolta a fost curtat de către producători mai bine de un an.

"A fost dificil, numai pe faţa mea au fost puse cinci aplicaţii de silicon. Totuşi, când eşti femeie, lumea te respectă mai mult", a mărturisit Travolta.

Martin Lawrence va fi din nou «Coana Mare»

Actorul care o interpretează pe Hattie Mae în ambele părţi ale peliculei "Acasă la Coana Mare" ("Big Momma's House") spune că a fost inspirat, pentru acest rol, de prezenţele feminine din familie: "Am avut numeroase modele în casa în care am copilărit. Eram înconjurat de femei puternice şi autoritare".

Pentru Lawrence, partea cea mai grea a filmărilor în travesti a reprezentat-o transformarea. În fiecare zi, actorul petrecea o oră şi 45 de minute la machiaj.

La începutul şedinţei, pe faţa lui se aplica un strat de lipici, pe care apoi erau puse bărbia, buzele false şi obrajii de silicon.

Acestea erau acoperite cu o mască de cauciuc colorată, care era machiată.

Dar, pentru că personajul feminin interpretat de el a avut mare succes, se pare că tot Martin Lawrence îi va da din nou viaţă Coanei Mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net