Ilie, îţi place ce noră ai? FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Despre Sică Dumitrescu, băiatul lui Ilie Dumitrescu, ziarul Click! a scris în urmă cu o săptămână că e mare crai pe siteurile de socializare şi că acum trăieşte dezamăgirea unei despărţiri de persoana iubită.

Stilistul lui Carmen Pleşea, filmat făcând sex cu un bărbat - VIDEO

Carmen Pleşea nu vrea să fie noua bombă sexy a României - VIDEO

Carmen Pleşea s-a făcut manechin! FOTO

Carmen Pleşea se apără: "Costin Mărculescu a stat în casa mamei mele"

Ei bine, tânărul Dumitrescu se pare că s-a consolat repede în braţele unei femei mult mai experimentate. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fotbalistul de 17 ani mergând acasă la Carmen Pleşea, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, care are 44 de ani şi destule relaţii la activ.

Sică a aşteptat-o pe aceasta în faţa blocului femeii, din zona Tei, şi au urcat împreună sus. Băiatul a coborât după aproape trei ore, foarte vesel şi aproape zburdând.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Sică Dumitrescu şi Carmen Pleşea

Contactată de Click!, Carmen Pleşea nu a negat faptul că fiul lui Ilie Dumitrescu a fost la ea.

"Nu este prima oară când Sică vine la mine la apartament. Ne cunoaştem de doi ani, de la un turneu de fotbal pe care l-am organizat eu. Avem în comun aceeaşi pasiune: fotbalul. El este cuminte, serios şi talentat. Nu-i plac cluburile de noapte", ne-a spus Carmen, care nu a vrut să facă referire la relaţia pe care o are cu Dumitrescu jr.

Apropiaţi ai ambilor susţin însă ei sunt de mai mult timp împreună, chiar dacă îi despart 27 de ani, Sică încercând din răsputeri ca părinţii săi să nu afle pe unde umblă el. De la apartamentul lui Carmen, Sică Dumitrescu a plecat direct către stadionul Ghencea, pentru a vedea meciul de debut al tatălui său, contra celor de la Victoria Brăneşti.

Carmen Pleşea ajunge acasă

simeon stalpnicul png

Sică o aşteaptă la intrarea în bloc şi urcă împreună în apartament

simeon stalpnicul png

Dumitrescu jr. iese grăbit după 3 ore, pentru a prinde meciul Stelei

simeon stalpnicul png

Se transferă la Academia «Gheorghe Hagi»

Sică Dumitrescu este băiatul cel mic al lui Ilie, din prima căsătorie. Antrenorul Stelei şi Nela mai au băiat, în vârstă de 21 de ani, pe care îl cheamă Dani.

Sică a jucat fotbal la Sportul Studenţesc, ca mijlocaş, iar în această vară a susţinut probe de joc la Academia „Gheorghe Hagi", unde probabil se va transfera cât de curând. El şi Ilie Dumitrescu au o relaţie destul de apropiată, vâzându-se săptămânal.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net