Incendiu la un local din centrul Capitalei

Ultima actualizare:

UPDATE 17.50: Localul se află vizavi de cunoscuta cafenea Valea Regilor, iar flăcările au afectat şi etajul localului. Câteva geamuri ale restaurantelor şi cafenelelor din preajmă au fost sparte. (GALERIE FOTO pe adevarul.ro)

În momentul în care a izbucnit incendiul, localul era închis, şi a ars aproape în întregime, deşi pompierii au ajuns în câteva minute la faţa locului.

Cinci autospeciale cu apă şi spumă au intervenit pentru stingerea incendiului, însă nu au reuşit să mai salveze nimic. La faţa locului au mai sosit şi un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor.

Au fost găsite mai multe butelii în bucătăria restaurantului însă au fost scoase din restaurant încă de la începutul intervenţiei pompierilor, înainte de a fi atinse de foc.

„E un local din centrul Capitalei, care are aproximativ 100 de metri pătraţi. A ars foarte repede deoarece 80% din mobilier era fabricat din lemn. Focul a fost stins în 30 de minute", a declarat pentru „Adevărul", purtătorul de cuvânt al ISU, Anca Onofrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net