Incredibil! Bărbatul cu cei mai mari sâni din lume

Ultima actualizare:

Guo Feng, în vârstă de 53 de ani, caută disperat o soluţie pentru pieptul său dezvoltat, deoarece acesta îl împiedică să-şi facă treaba la fermă. În plus, pentru că oamenii se holbează la el, este obligat să poarte haine groase, chiar şi pe căldură insuportabilă.

Sănii bărbatului au început să crească în urmă cu zece ani, însă acesta nu s-a îngrijorat deoarece se îngrăşase destul de mult. Însă, pentru că în ultimii ani situaţia a devenit foarte stresantă, a început să umble din spital în spital, în căutarea unei soluţii.

"Mi-am cheltuit toţi banii pe examinări şi teste şi tot nu ştiu ce am. Sânii mei sunt mai mari ca oricând. Încep să cred că medicii nu mă ajută în mod intenţionat deoarece mă consideră o curiozitate medicală", a povestit supărat Guo Feng.

Medicul Zhang Lilan, de la spitalul Jinan Chest din Beijing, spune că nu a mai văzut aşa ceva niciodată în cei 30 de ani de carieră.

"Ne-am gândit că poate a înghiţit anumite substanţe otrăvitoare sau contaminate la fermă, dar nu am găsit nimic în testele sale de sânge. În plus, materialul lui genetic este bun, nu are cancer", a declarat specialistul.

Fermierul este atât de hotărât să scape de sânii săi imenşi încât a ameninţat că şi-i va tăia singur dacă nu va fi ajutat. Însă medicii au declarat că nu vor acţiona până nu identifică cauza problemei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net