Incredibil! A înviat înainte de a fi închis în sicriu

Ultima actualizare:

    Jozef Guzy este acum bine-mersi acasă, împreună cu soţia sa, Ludmila. (Foto: Daily Mail)
Jozef Guzy este acum bine-mersi acasă, împreună cu soţia sa, Ludmila. (Foto: Daily Mail)

Miracol sau eroare a medicilor? Polonezul Jozef Guzy a fost declarat mort de către doctori, dar a revenit la viaţă exact când un lucrător de la pompe funebre se pregătea să închidă sicriul.

Guzy, în vârstă de 76 de ani, din oraşul Katowice, şi-a pierdut cunoştinţa în propria casă, iar ambulanţa venită la faţa locului a constatat decesul bătrânului, cauzat de un infarct.

"Pacientul nu respira, nu-i bătea inima, corpul I se răcise - toate acestea sunt caracteristici ale morţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Servicului Regional de Urgenţă din Katowice, citat de Daily Mail.

După trei ore de la pronunţarea decesului, a venit un angajat al unei firme de pompe funebre pentru a-l pregăti de înmormânare. L-a pus într-un sicriu, iar în momentul în care a vrut să-I ia ceasul de la mână, la cererea soţiei bătrânului, a descoperit că are puls.

Citeşte şi:«Porcina» l-a băgat în comă, dar a supravieţuit!Miracol de Crăciun: Dresorul atacat de tigri la circ şi-a revenit din comăA stat în comă timp de 23 de ani, dar a fost conştientA născut o fetiţă în timp ce se afla în comă

"I-am atins artera de la gât şi mi-am dat seama că nu e mort. Am verificat încă o dată şi am strigat că are puls. Dumnezeule, a fost o minune", a precizat Dariusz Wysluchato, lucrătorul de la pompe funebre (foto jos).

simeon stalpnicul png

A fost chemată din nou ambulanţa, iar medicul care declarase decesul a remarcat cu stupoare că omul "se întorsese din morţi".

Jozef Guzy a fost transportat la spital, iar după câteva zile de îngrijire i s-a permis să revină acasă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net